Jag ska fortsätta ännu en dag, även fast du aldrig kommer tillbaks.


Mina två vilodagar har passerat och jag känner att jag har spenderat dom väl. Jag är utvilad vilket ju måste vara poängen med vilodagar. Stå vid mixern var det ja, jo så blev det också. Jag gjorde mitt första riktigt mixtape, blev lite nöjd och kommer länka eller något här nere.
Annars är det mest skola som gäller. Eller mjaa, idag faxade jag för först gången i mitt liv. Det var ju kul och så.
Nä, jag skriver mest för skrivandets skull, detta ÄR ju en blogg trots allt .



Någon slutar alltid älska först.


Solen tittar fram i Malmö och jag känner att det mesta går ganska bra nu. Jag köpte två par nya skor, festligt värre och lönen var efterlängtad. Jag har valt att inte cykla något idag utan lyxar istället till det med buss hit och dit. Måste ju ändå springa upp för hundra trappor på skolan. Det är förresten okej att vara lat, ibland.
Gårdagen var bra den också, tog ett SM-silver och får åka till Köpenhamn nästa helg. Jag var glad! ville krama alla och gjorde nog det också. Är väldigt tacksam för alla som kom och hejade, söta människor. Nu har jag vila i två dagar och tänker försöka spendera dom vid mixern.




Grodan signar ut, slut.

What am i suppose to do with my life? it doesn't fit me anymore?


Idag drog jag på mig den tjockaste tröjan jag har, jeansen och jackan, for till Vellinge och frös näsan av mig.  Läpparna blev blåa, flickor hoppade längd och jag blev aptaggad inför tresteget imorgon. Nej annars är det inte mycket på gång, ni vet ju hur jag rullar.
Eller jo! kul grej, liten tjej på restaurangen sa, -"Om Jesus hade levt nu, undrar om han hade fått gratis Ipones då?" ...ett tag efter...- "sen hade han (jesus) gjort all mat till glass tror jag." Varpå den andra tjejen säger, -"Ja, och gått på vatten".
slut.







Det var så mörkt, den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något


Hela stan, eller vad som kändes som hela Skåne, är för tillfället på stortorget. Jag tog cykeln hem, orkade inte, borde inte, stanna kvar. Det kändes ändå lite tungt, känslan av att simma motströms och jag ville stanna i vimlet. Jag som trodde att jag tröttnat på Malmöfestivalen!
Varför åkte jag hem då? på söndag är det JSM som gäller, tresteg och jag är lagom taggad. (ingen ironi). Just nu lyssnar jag på den här, Samma nätter väntar alla spellistan och om ni är skärpta så kommer ni notera att där är två låtar med titeln Håll huvudet högt, för ja, det gick åt skogen idag. Men känn ingen sorg för mig, gör mig en tjänst, glöm det! vore bra, tack.

Om du vill ha mig..




I hurt myself today, to see if i still feel. I focus on the pain, the only thing that's real.


Jag har egentligen inte så mycket vettigt att skriva om. Är trött och skallen känns helt körd. Men som bloggare känner jag mig skyldig att berätta om mina äventyr, även om jag själv inte är på topp.
Senast ni hörde från mig så var det Malmöfestivalen som var grejen. Festivalen rullar fortfarande på men jag är, ni får ursäkta mig, faktiskt ganska trött på det.
Josefin har varit här och hälsat på, det blev, ja hör och häpna, en sväng på stan, festivalen och allt sånt där. Idag kom det hit friidrottare, imorgon drar JSM igång och jag bestämde träff med Mattias, Dastid och Cedric. Gå, gå, gå och jag visade secondhand affärer. Därefter häng på hotellrum och trötta friidrottare, det hela slutade med att jag köpte hem thaimat för att senare sätta mig vid datorn och ja, blogga. Imorgon gäller det.




Händer, händer, händer, älskling vad händer?


Åh Malmöfestivalen. Inget gick som planerat i helgen. Vi snurrade runt hela stan och mina skolkamrater fick visa upp sina lägenheter varpå en soffa gick sönder. Jag och Sussie gjorde vår första utgång i Malmö och även fast musiken var lam så hade vi väldigt trevligt.
Igår blev det desto fler konserter, och jag vet att alla var helt galna i Veronica Maggio men jag var så trött och känslan av beentheredonethat gjorde att Billie the vision and the dancers blev kvällens höjdpunkt för min del.
Idag har det rullat på med träning upprop och faktiskt ytterligare ett upprop. Allt gick bra och min nya mattelärare såg ut som en twisterglass. Kvällen har jag spenderat med Lina, vem är Lina? Lina flyttade hit från Tyskland för ungefär ett år sen, och hör och häpna! hon är DJ! Det blev en massa prat om electro, house och allt sånt där. musik, musik, musik. Nu är jag trött. Nej, jag har varit trött hela dagen. slut.


Vad har man annars webbkameran till?

And you go, hey. hey. lover. where do you keep my soul?


Min vardag består fortfarande mestadels av resande. Fast det är väl snart slut på det, på måndag börjar skolan. Just nu är jag i Vittsjö och igår försökte Jojje lära mig spela skivor, innan han blev för trött och som han själv beskrev det blev otroligt gnällig. Jag å andra sidan var pigg men åkte hem ändå, hela vittsjöbjärnum tycks sova efter klockan elva. Imorgon börjar Malmöfestivalen, det kan du inte ha missat.


Hey. Hey. brother, the king of rock and roll

Jag är din farkost för jag får inte va din medresenär


Helgen i Gävle var trevlig. Själva tävlandet gick åt skogen men vi hade i alla fall tur med vädret...Annars var det som sagt trevligt. 5000 pers på läktaren och annars bra resultat. Mattias fick vara standinklubbkamrat för en kväll. Sen fick jag typ 10000000 insektbett från hotellsängen, USCH OCH TVI!
På Arlanda kändizspottade jag Säkert/Hello Saferide och mamma såg Lars Ohly.
Nu är jag tillbaka i Malmö, träning och sånt. Är så trött!! känns som om livet går i 140bpm, måste sänka farten.



Jag skulle aldrig någonsin göra så mot dig.

Så säg mig vad vi väntar på. Säg mig vad du tänker på.


Pojar och flickor, i tisdags bjöds det på fest. Daniella och Natalie fyller 18 år och en hel drös med folk ramlade in. Lägenheten fylldes av Varbergspojkar och Malmötöser, det blev varmt och vi åkte vidare till Daniella. Annars hände nog allt som borde hända, dans, skratt, kyssar och discoljus. En riktigt bra kväll med mysiga människor som avslutades i lägenheten med gitarrspel för att få mina nattgäster att somna. Det fungerade och kvällenn tog slut.







Dom bytte mening, bytte ord, dom bytte känslor.

Albin Gromer – Tillsammans

Ville vandra tillsammans

Kom! Kom så ruttnar vi ihop


Som sagt, det blev en vända till Göteborg idag. Uppföljning med längdhoppare, och jag var nervös. Jag var yngst och mest orutnierad av alla i startfältet, eller så kändes det i alla fall. I första hoppet tryckte jag till med 5.80, för mycket vind men jag tog ledningen. Den ledningen höll bara en omgång men hey, det var sweet! och jag fortsatte hoppa bra. Stämningen var på topp, musik som vi själva fick önska och sjukt bra motstånd. Annat som hände var att vinden vände just precis när jag ställde mig på ansatsbanan i typ 3 hopp! hej motvind!
Hejdå! /nöjdtjej


Foto; Mattias http://coverboy.blogg.se/ Edit; Jag

A ce jue excitant


Åh bloggen! åh bloggen, bloggen, bloggen, bloggen..
Jag har under de tre senaste dagarna varit utan internet! och om min iphone hade fungerat hade detta inte varit något problem MEN! den gör ju inte det. Jag kände mig återigen som den bonde jag egentligen är men hade det trevligt ändå. Det blev en del shopping och jag köpte faktiskt ett par nya skor. Dom softar i Malmö så ni får se dom lite senare.
Då mitt internet som sagt inte fungerade fick jag umgås med människor i 3D istället. Vi gick på stan, Sussie och jag åt mat som vanligt medan Maria tog mig på falafel-äventyr. I det stora hela ett par väldigt bra dagar. 
För tillfället är det mycket resande på gång, ni vet ju vart jag spenderade förra helgen, huhu. Denna helgen blir det istället en trip till Göteborg och helgen efter det Gävle.


Tu aimes me manipuler, et j'aime en faire autant

Allt du har väntat på krymper på nära håll




Vi drömmer nog alltid om saker vi glömt

we are the people who rule the world.


Eftersom jag redan är hemma i Vittsjö så blir detta sista inlägget på länge med ordet Stockholm. Här kommer det! Stockholm är aldrig tyst! vi bodde väldigt centralt och det tycktes alltid vara folk precis utanför fönstret. Fulla, arga och vakna klockan sju på morgonen. Stockholm är varmt! ja, helt otroligt varmt.
Tävlingen gick bra, eller helt okej. 5.45 och en tredje plats. Det var i alla fall roligt och mina konkurrenter var trevliga.
Det blev en del shopping igår. Kommer det bilder på vad jag har köpt? Ja vi får se.
Vittsjö är förresten tyst. Det är ganska skönt.







RSS 2.0