Ångrar att jag aldrig svara, att jag bara lät dig vara


Jag försöker frebilt planera helgen. SMS är fina grejer MEN! fuck vad jobbigt det är! Förmedla vidare, vem varre jag skrev till? ett svar här och ett annat där. Men annars ärre fint, livet och sånt. Solen skiner och till och med min hipstermössa (fördethetervälså?) känns för varm. Jag gick till apoteket och fick hem en hel kasse med grejs, gratis! det är shopping jag gillar!
Så nu tänker jag väl slänga på lite chorizo på grillen (läs;stekpannan), titta på idol (Varför?PärLerström!) och liksom njuta av det faktum att jag inte har några läxor just idag.

Utan dig är alla kalla.

Det är fucking typiskt! men det är smällar man får ta.


Jag har prov i historia imorgon, men har liksom redan bestämt mig för att jag inte behöver plugga. (det behöver jag). Mest bara för att jag nästan somnar av bara tanken på det. Det har varit en långdragen dag. Jag tog tåget till Hässleholm och trots en rejäl sovmorgon var jag trött som satan. Därefter fick jag mest bara vänta en massa. Sitta här, sitta där. Låste in mig på toan, dansade lite där, prövade min nya mössa (monki) och tog för många bilder på det enda objektet i närheten, mig själv. Ja det blev som sagt en dryg dag. Vid halv sex var jag hemma i Malmö igen. Plåster på fuckyoufingret och draåthelvete vad trött jag är. Märker ni hur jag klagar? bäst jag slutar upp med det. Blir det festligt i helgen måntro?
Just det! Någon kanske sitter därute i sensommarsverige och fundeliserar över varför jag inte under de senaste dagar har nämnt något om träning och dylikt. Jo! så här ärre! jag har för tillfället två veckors vila och vet ni vad, det är skönt. Kanske mest för att jag vet att framför mig väntar mardrömspass i parken, träning varje dag samt regn/snö/blåstsombaraMalmökanbjudapå. fuck it. Tur att det är kul också.


Mata tillbaka, bara ducka, svinga, ducka, svinga.

Det har blivit svårt att älska, när all kärlek har lett till besvikelse.


Bloggen, jag vet. Oftast är jag positiv och glad MEN inte idag. Detta är därför världens mest onödigaste inlägg. Ingen vill höra om det deppiga i livet men om ni nu har bestämt er för att följa den här bloggen så får ni nog stå ut, just idag.
Det blev en nervös resa från Hässleholm till Malmö då jag endast hade pengar för en biljett till Eslöv. Jag lyckades undvika böter. Gick med huvudvärk vidare till skolan och kom 20 minuter försent. Skoldagen slutade med att mina två lunchkompisar började bråka och lämnade varandra så. Jag bad dom att sluta, sa att jag gillade dom, drog torra skämt men för gäves. Som så många gånger förr var det ingen som lyssnade på mig. Jag gick en runda i stan, utan pengar och med för mycket fritid. Fick dåliga nyheter gällande kommande helg och huvudvärken består.
Kul saker som hände idag? På min bussresa till skolan såg jag två transvestiter och ett lesbiskt par. Malmö är färgglatt. Jag gillart'!
Maten i skolan var god. (Y)

*Tillägg! Dagen slutade mysigt. Pizza med Natalie.

Lever på gränsen till förintelse.

Hello to all my friends, together we can play some rock'n'roll.


Jag bloggar inte från Vittsjö. MEN! sitter snart på tåget dit. Sussie är här som vanligt och det är ju trevligt. Natten var galen. Ja faktiskt! Utestället hipp var det tänkt men istället blev det båten, tydligen Malmös bästa uteställe. Jag klagar inte. Det var fint som smör. Lite nya vänner, (bästizar?) och sen åkte vi hem. Halv sex sa Sussie, nu är jag trött.
I övrigt så märkte vi hur förbannat snabbt jag kan cykla och hur otroligt liten världen är. Alanyaflickorna träffade alanyapojkar och Sandman var sig inte lik. Jag gav DJ;n tummen upp, mest för att ingen annan gjorde det.
Idag åt vi gyrosrulle. så puligt. så puligt var det.


När vi låtsas på riktigt.


Imorse (läs; eftermiddags) fick jag uppleva något ytterst traumatiskt. Eller, inte traumatiskt...men jag blev arg. Jag stod i hissen med två små flickor, pillar lite på min iphone varpå den ena flickan också börjar pilla på den (samtidigt som hon frågar, är det okej att jag....*pillpill). Detta är för mig helt okej MEN! sen "råkar" hon trycka [rensa spellista] och sedan [delete]! Kan ni förstå min frustration!? Min iphone var nu tom på musik! Flickorna log och sprang iväg. Jag stod förvånad kvar.
Jag hade lust att skrika några väl valda svordomar efter henne men sa istället, "Ja det var ju inte så bra gjort.." Man måste ju kunna uppföra sig. 18 år och allt. Plus, det är väl inte helt okej att bli arg på småflickor?..
Förövrigt så det blev lite ändrade planer i helgen, och mer om det kan jag ju berätta imorgon. Förhopppningsvis bloggar jag från Vittsjö då. Stay tuned.






There is still things that i can improve and i want to keep up with you.


Idag skulle vara tänkt som en riktig pluggdag. Men historiaprovet blev inställt och veckan blev plötsligt förbannat mycket bättre. På fredag har vi dessutom studiedag och jag tänkte ta en sväng till Vittsjö. Annars är det ganska lugnt. Jag orkar inte göra så mycket och pengar är det kärvt med. Så för tillfället sitter jag och lyssnar på musik, har kollat på oändligt många BostonTeaParty-avsnitt. Förhoppningsvis blir helgen desto mer fartfylld.
(och när i hela friden blev Skrillex mainstream? just nu tycks alla veta vem han är. förvånadtjej!)

OBS! ser ni jeansen!? siffran!? minns ni? (@gårfettbort!) Jaja, han ä coolio ändå.


Chop the bass

Jag är en vampyr jag suger och spyr. Låt mig komma in jag vill bli din!


Ja helgen blev intressant, tänkte först skriva spännande men insåg att jag nog skriver det ganska ofta. Hur som helst, jag åkte till Växjö i hopp om att göra en bra säsongsavslutning. Det gjorde jag inte. Vi behöver inte prata om det, för VI vill inte göra det. Tre av fyra flickor grät. Den fjärde heter Sussie (lovade att skriva om henne).
Annars var det trevligt som tusan. Alla var glada, fnissiga och liteliite för trötta ibland. Fast det var nog mest jag. Jag var aptrött men lyckades precis piggna till när vi landade i Malmö igen. Sussie blev förvånad (oj, se! nu nämnde jag dig igen) och bad mig att sluta springa runt.
Vad gjorde vi mer? Nae, vi tog väl lite för många bildersomaldrignågonsinbordenåinternet! (eller cedric!!!hanärdum). Erika skrämde livet ur Tea med sin nuskajaggåochläggamig-look och jag shufflade så gott jag kunde på tåget hem. I övrigt så levererade växjö sannerligen inte något bra. Det mesta gick snett, allt från brutna ben till världens fattigaste centralstation. Jag minns faktiskt inte mer. fuck it.

Här kommer lite bilder.

Hela världen är så underbar om man korkad tom och glad.

Send me a man from Argentina, to make me the happiest girl in the world


Jag har inget vettigt att skriva om så jag stjäl Josefins lista.
(är förresten också nöjd över att du började på friidrott!)

Det här kan ni ta lite halvt seriöst. Kommer säkert ha ändrat mig imorgon..


Vad är den äckligaste mat du vet?
Jag ogiller oliver och ärtsoppa!

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort (hela livet)

- Svårt att inte nämna något friidrottsrelaterat, mina SM-medaljer är jag väldigt stolt över.
- En gång sa jag till en kille när han stod och mobbade en pojke. Han slutade och gick därifrån, då var jag nöjd.
- Jag fick MVG i matte B, är faktiskt jävligt stolt över det
- När jag sjöng inför hela skolan
- Och sist men absolut inte minst, självklart, att jag flyttade hemifrån när jag var 16. Ett otroligt bra val, som har förändrat mitt liv totalt.

Vad ångrar du i livet (om något)?
En gång när jag var liten så slog jag min bästa kompis i huvudet med en leksak (ganska stor). Annars är jag en sån som ofta kommer på försent vad jag skulle sagt eller gjort. Då ångrar jag ju mig.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Oj! inte rykte kanske. Men jag är ganska blyg ibland och när folk träffar mig för första gången kan dom uppfatta det som jagärförcoolförattpratameddig, typ. Har jag hört. Jobbigt när det faktiskt är tvärtom...

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Jag letar fortfarande efter en svart långkjol men har typ gett upp. Annars blir det nog mest tjocka koftor eller rockstilen. Mina höga svarta jeans är poppis.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?

Lite konstigt men, mina spikskor. Inte så värst dyra egentligen men annars handlar jag ju mest secondhand. 

Har du någon oanad talang?
Mja, tror ni vet några men jag är faktiskt en jävel på att stå på tå, i converse i alla fall. OCH! att ta mig fram på ett dansgolv. (jag menar inte att jag dansar bra)

Vad gjorde du i helgen?

Det har jag nog bloggat om. Men, jag umgicks med vänner, hade kul, var på slagthuset, pratade med Knappen och Hakim(vet inte varför jag tycker att det är så coolt), dansade mig genomsvettig! och lite sånt. OCH! var på arena 305 och mixade med Jojje.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

Nu är ju veckan snart slut så jag tar de som har varit också.
- Anmäla mig till högskoleprovet
- Komma i tid till tåget mot Växjö på lördag
- Göra två bra växlingar på stafetten.
- Säga ett bra hejdå till Morgan (som åker till Spanien i två veckor)
- Köpa kläder till skolSM

Vad har du på dig just nu?

Tights, svarta shorts, svart linne, grå hoodtröja och Anna A's jeansväst. (+diverse smycken)

Senaste låt du lyssnade på?

Nelly Furtado – Say It Right , lite oväntat.

Bästa skönhetsknep?

Att umgås med människor som Susanna, för då blir man glad.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Den klassiska festivaloutfiten är ju ganska het. Salem al fakir har ju bra koll.  Hitta något eget, det är hetast.

Och fulast?

Typ bodybuilder stilen. Åh, för stora byxor med siffra på bakfickan. Går FETT bort!  

Vem saknar du?

Abbe, vårt hund som försvann.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Att jag inte behövde att diabetes längre.

Vilka tre personer inspirerar dig mest?

Jag tycker att Johan T Karlsson (även känd som familjen) är väldigt häftig. Blir inspirerad av hans musik och går gärna i hans fotsteg. Robyn är ser jag också upp till. Lite samma sak där. Men mer hennes image.
Min yngste bror, har lättast att relatera till honom då de andra två är typ 10 år äldre än mig. Honom ser jag verkligen upp till.  

Bästa filmen nånsin?

Jag gillar Pretty Woman riktigt mycket faktistk. Kanske inte bästa någonsin, men det var den första jag tänkte på.

Bästa boken nånsin?

Hm, jag gillar Jonas Gardells böcker.

Vilka tidningar läser du?

Inga. Okej, Norra skåne då och då kanske.

Vad önskar du att du var bättre på?

Första möten med personer. Mer utåtriktad. Vika kläder. Uthopp.

Är du religiös?

Nej.

Vad är din största rädsla?

Att jag någon gång i livet kommer känna mig helt ensam. Eller att jag ska tänka att allt det fina i livet redan har varit.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Jag kan inte minnas något riktigt hemskt. En gång satt jag bredvid en tränare då han sa, Hon den där Louise Arvidsson, hon kommer aldrig att bli något. Det går utför för henne nu. Han visste att jag satt där...och jag var typ 13 år. Annars är det mest folk som varit taskiga bakom ryggen.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?

Jättesvårt, men Ellen är fint. 

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?

En röd eller svart sportbil typ. Äh, vad vet jag om bilar.

De tre finaste sms du fått i år?

Åh, de allra finaste vill jag nog hålla för mig själv. Men någon gång skrev min bror att han var väldigt stolt över mig, då började jag gråta. 

Do i dance inside your head? Do I smooth your checkered past?


Nej! det var inte så att helgen liksom tog död på mig. Dagarna fortsätter. Inte så mycket händer och jag längtar mest till det som kommer hända, eller förhoppningsvis kommer hända.
Jag skulle kunna skriva en del om hur trött jag är men vill inte deppa ner er med sånt. Försöker hålla humöret uppe, är hurtig och så vidare. Snart kan jag nog åka hem till Vittsjö, har konstigt nog inte varit där sen sommarlovet.
Jag såg en dam idag, hon pratade med sin hund, sa typ; Om du vill så kan vi gå på gatan istället?. Det tyckte ju jag var lite festligt dårrå.
Nej annars är det kärvt med spännande anekdoter. Har anmält mig till högskoleprovet och tyckte att jag blev två centimeter längre.



The idea is to die young as late as possible


Jag utlovade ju ett inlägg om lördagens upplevelser. Det blev precis som det skulle bli. Vi hade förbannat roligt och jag har nog aldrig i mitt 18 åriga liv dansat så mycket. Jag tror det uppskattades. Kankse inte av de människor som jag då och då råkade knuffa lite på men av de DJs som spelade. Och vem var DJ? Knappen och Hakim, sådär va? ja! samma låt spelades säkert fem gånger om, så jag tog saken i egna händer och önskade snällt, men bestämt, att de skulle spela lite riktig electro. Dom spelade Dada life och jag nöjde mig med det.
Nu är mina kompisar vakna. Hepårre!

Festliga bilder kommer.

Ingenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu?


Jag måste ta sönder dig.

Allting var så enkelt då. är vad som säger.


En dag sen sist, jag vet! och inte blir blogginläggen vettigare. Men ni vet den där scenen i Lotta på bråkmakargatan, när Lotta och hennes syskon står i butiken. Lotta är sjuk, snörvlar och äter godis. Någon frågar, Har inte du en näsduk, hon svarar, jo men den lånar jag inte ut till folk jag inte känner. (typ). Ja ni vet.
Hur som heeeelst. Samma sak hände mig och Sussie idag när vi var på Forex. Ja allt förutom det där med näsduken. Vilket egentligen är hela poängen med historien. Åh, det här var onödigt att berätta om.
Ja där satt vi i alla fall, träningsklädda, svettiga, snörvlade och åt godis. Plus att jag skrattade mitt jagärsåtröttattjagkommerskrattaåtprecisalltsomdusäger-skratt. Det hela var kanske egentligen ganska tragiskt, men ja vi tyckte att det var roligt.
Imorgon är det festliga grejer på gång. Det blir nog spännande så det kan jag berätta om på söndag.

Jag har fortfarande inga vettiga bilder. sörj med mig.

Men nu när jag tänker efter så
För att vi ville ha det lite bättre så.
Ringde någon 112.

Jag tror, jag tror jag vet vad du tror att jag menar. Lugna ord, sköna ord. Men du skiter väl i mig.


Det finns 6 säsonger av sex and the city samt två filmer. Jag har sett allt. Det finns ingenting kvar. Alla mina favorit serier har jag sett! och flera gånger om dessutom. Teet är för varmt och jag har ingen bra outfit tills på lördag. fuck! i-landsproblem, jävla i-landsproblem!
Nej, egentligen så är livet inte så jävligt som det kanske låter. Allt är ganska bra. Men jag har tråkigt, så förbannat tråkigt. Jag ville blogga, om något vettigt, om något bra. Det gick väl sådär huh?
Nej, just nu är det inte mycket som händer. Folk pratar om electropop men jag har ingen lust att hänga på. Alla är sjuka, ingen kan lämna blod och världen är allmänt sne.

Jag har verkligen inga vettiga bilder.


Fattar ingenting, dom fattar ingenting.
Söta ord, vävda ord.
Men jag skiter väl i dig.

Är du fortfarande arg? är du fortfarande trött? önskar du fortfarande att vi aldrig hade möts?


Sussie är tillbaka och jag känner att ett blogginlägg är på sin plats. Jag har saknat henne, jag märte det idag. Jag har saknat dom båda två, knasiga tjejer alltså! Livet går i högt tempo och Nordiska i Köpenhamn var sweet. Just nu är jag ganska trött, känner mig lite förkyld och på träningen halvstukade jag foten. Men, powerofthemind, jag håller humöret uppe, kanske tack vare en viss norrman samt Sussies och Erikas hemkomst dårrå. Ute på gården säger barnen, den som ligger ner slår man inte på. Det var väl fint. (också inte fint eftersom dom hade slagsmål).

P.S har nog Sveriges händigaste sambo.


Du var nära, men nära skjuter ingen hare.


Snart är det dags. Jag sitter och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag äntligen kan ta mitt pick och pack och bege mig mot centralen. Det blir friidrott hela helgen, Nordiska i Köpenhamn och jag drar på mig landslagsdräkten. På TV är det också friidrott, det är inga små tjejer precis, 200 meters löparna.
I skolan är allt som vanligt, vi spenderade hela dagen i Zlatans loge, är det så coolt som det låter? Mjaa, utsikten är fin men annars ärre..ääh ni har ju inte varit där, det är awesome! Nej, nu babblar jag mest bara. Jag lovar, någon gång kommer jag skriva ett bra blogginlägg utan en massa flum. Var tålmodiga.

säg hej till mig dubbelhaka :)

foto; Mattias Abulu

RSS 2.0