Tanken på dig får mig att känna som att jag flyger högt över bakgator och avenyer

Glömde visst ladda upp detta...

Jag häller i mig vatten. Städar lite. Häller i mig ytterligare mer. Försöker återfå kraften efter igår. Det var så förbannat roligt! Jag kan rulla på i evigheter om vad som hände och hur cool jag kände mig. Förmodligen hade det bara blivit ett enda långt jagtyckteattjagvarcooligårsåjagtänkerskrytaomsåntsomegentligeninteärsåcooltförsåcoolärjag-inlägg. Sen är det ju min blogg och det var cool. Nej, det kom inte så överdrivet mycket folk, ska jag vara ärlig så var där väldigt lite till en början. Men med tiden kom det mer folk och under de sista timmarna av backtobacks med Sweat collective så var där faktiskt riktigt mycket folk. Vi försökte hålla oss till djungeltrumman och blev svettiga som DJUR! (intehundardådomgörjudendärgrejenmedtungan). Spanjorskor ville ta bild med oss och gratis ölen höll oss snurrande. Hur som helst. Det var en lyckad kväll från början till slut faktiskt. Jag är nöjd, jag är DJ.








Dom säger att livet rullar förbi, att jag kastar bort min tid


Vi övar. Så in i helvete vad vi övar. Det senaste inlägget blev ett sent ett, ett luddigt och lätt fluffigt ett. Men det var fint i Rimforsa, och trevliga upplevelser dök liksom upp hela tiden. Hela livet gick som på räls och det skrevs med kärlek och med bläck. Jag låter som en poet, jag vet. Men sanningen är den att jag talar i koder. Mest för att jag själv ska förstå när jag blir till åren. Vad det var som hände där i skogen. 
Just nu snurrar livet som skivorna i Numarken i 130bpm och våra djungelbyxor gör synen lite skev. Men det är fint som sagt. Vi gick på stan och tog en fika med Vidar, Adam och Oscar idag. Nu är ju detta hela nya människor för er, dessutom läser dom inte min blogg, så själva namedropen var totalt onödig. Men ibland blir det så. Lev with it!
Jag kammar mina fjädrar och övar mina danssteg. SWEAT IMORGON!!

Kan fråga vart det kommer från.
Pulsen rusar, huvet känns lätt som en luftballong

Oh I wish i grew up the second i first held you in my arms

..och det går på, som så det ska göra. När man lever och låter det gå. För vi är i Rimforsa ich det är inte cool, inte egentligen. För det är litet och ICA säljer skumtomtar i storpack för tio kroner. Men annars är det fint. Aron bor här och Anneli också. Pojken från Linköping förde mig hit, det gör mig glad. Han gör mig lycklig. Så det är bra, det går bra nu, så som man säger.
Det är svårt att vara hipster så en klyftig påg. Att hitta låtar som inte finns, det är inte lätt och ingen kan förstå smärtan som man måste utstå. En annan sa att, att inte vara mainstream börjar bli mainstream. Så vad gör man? jag låter frågan hänga kvar som ett frågetecken över era hipsterliv.
I övrigt så är det fredag som gäller. Vi tar med oss skivor och skapar dans på SWEAT här i Linköping. Det är min andra spelning och jag är faktistk fett nervös. Men utstyrsel har inhandlats och trots pressen, som jag ändå har ställt på mig själv, så är jag otroligt, fettninjabananaspepp! det blir fint.
puss

RSS 2.0