När jag faller ta mig i land. När jag faller sätt mig i brand.


Igår vad jag återigen tillbaka i Malmö. Träning som vanligt och idag gick hoppningen riktigt bra. Jag prövade även på att klättra, förklaring; alltså klättra upp för ett rep med hjälp av endast armarna (det är svårt!), och jag slog nytt personligtrekord. Alltså en lyckad träning.
Därefter prövade jag hyllie och triangeln, alltså tunneln. Helt okej.
När jag sedan vid klockan sju var hemma igen, nämnas bör att jag var uppe klockan sex för att ta bussen, var jag så äckligt trött. 100% satsning eller vad?!

Idag gick jag inte upp riktigt så tidigt men ack, för tidigt ändå! Jag tränade och åkte sedan hem till pappa. Hos pappa tänjde jag på elektroniken och tålamodets gränser då vi började på projekt; göraenfilmomVittsjöGIKfriidrott2010.
To be continued, så att säga.


I won't give you my heart, no one lives there anymore.


Jag frågade precis mamma; Vart har du lagt grejerna från min förra lägenhet?
..och märker medans orden lämnar min mun hur vuxet det låter. Jag sätter mig sedan framför datan för att logga in på facebook och inser hur inte-vuxen jag är.
Igår strosade jag runt i stan, som vimlade av äckligt långsamma jag-tokhandlar-när-det-är-rea-människor. Egentligen borde det vara kul med rea, men det ironiska med just denna rea var att efter jag hade köpt de saker som jag behövde (betoning på behövde) köpa så hade jag, ironiskt nog, inte råd med reakläderna. Därför fann jag absolut ingen glädje i denna mellandagsrea. Det är trångt och varmt i affärerna! dessutom så är gatorna fulla med snö så man glider bokstavligen runt.
Fast jag gillade minsann mina inköp.
När jag kom hem väntade mina provbågar här på mig. Jag bestämde mig nästan på studs för ett par guldiga pilotbågar. Nu är det bara att vänta på att den äkta varan kommer.
Här kommer det fnissigt braiga med glasögonen! Dom kostar 470kr! Men styrkor! Jag ifrågasätter dock kvalitén, det blir upp till bevis.

I'm not in love. We're not in love.

I believe that you could be what I need to believe.


Då var jag återigen tillbaka i Malmö, inte för länge dock, jag åker hem idag.
Tåget var endast två minuter försenat, dessutom var det i princip folktomt. Jag hade laddat min iphone med nya låtar, mest electro vilket passade perfekt i vintermörkret. Här är min senaste lista; Cruel Intentions.
Nej, allt tycktes gå vägen tills jag hoppade på bussen. Det visade sig att bussen var sönder och kunde endast köra i gångfart, efter en hållplats fick vi hoppa av. Det gjorde egetligen inte så mycket för bakom väntade en ny buss. Dock körde den bussen fel, jag fnissade, mest för att det inte påverkade mig men också för att jag helt enkelt fann situationen väldigt rolig.
Nej, egentligen har jag ingen lust att kritisera skånetrafiken för tillfället. Trots att det nog kommer slå tillbaka på mig snart, jag ska ju hem också. Men när det går såhär smärtfritt, varför klaga?

Så vad gör jag i Malmö? Ja förrutom att träna så ska jag nog försöka hitta kläder till nyår, ja eller bara kläder.


It just keeps coming back again.

Lying lips won't say, my eyes give me away. Won't you please turn out the light and I'll follow you tonight.


Här kommer julaftons-blogginlägget, vilket egentligen inte borde skrivas, det ska ju firas. Jag softar genom julafton och inser att den är som andra dagar med extra, betoning på extra, guldkant. Allt är extra, maten, glädjen, kläderna och colan har plötsligt blivit julmust. Förresten är det ju inte helt fel att få presenter heller.
Dagens favorit blev mitt minsta kusinbarn Max, de andra kusinbarnen må vara söta men dom tycks vara på språng jämt och ständigt. Max kan inte springa, han är bättre på det viset. Han är liksom lugn, säger ingenting och är följaktligen en otroligt bra lyssnare.
Jag finner också glädje i att så få är inloggade på facebook, deppigt att jag sitter vid datan då eller? Ärligt talat sitter jag mest vid datan för att testa mina nya hörlurar, det är sant som dom säger "bad sound kills good music". Alla låtar blev plötsligt mycket bättre.
Jag har även beställt hem nya glasögon som jag planerar att betala med mina julklappspengar.

Annars var nog julafton som vanligt, i princip i alla fall.

Här kommer bildbomben
What' up?

Ingen skrattar åt poängen, kanske för att jag har glömt vad poängen är med allt det här.


Jag vet att de flesta hatar skånetrafiken för tillfället. Jag förstår. Men just idag, ja just idag så tycks kollektivtrafiken vara min vän. Ja ack vilken tur jag har haft idag. Om du tycker att skånetrafiken är äcklig och anser att skadeglädje är den sanna glädjen bör du nog inte läsa resten av detta inlägg.
Ja, från början dårrå.
Jag väntade 2 minuter på bussen, övriga resenärer väntade 30 minuter.
Jag fick en sittplats, lyckligtvis brevid en trevlig människa.
Jag väntade 3 minuter på tåget, dock ett pågatåg men varför klaga liksom?
Jag fick återigen en sittplats och i Höör tittade Gabriel fram vilket var trevligt eftersom jag var pratglad.
Det visade sig sedan att tåget fastnade i Hässleholm, vilket var deppigt för vissa, ja jag känner medlidande. Dock var Hässleholm min slutstation så min resglädje bestod.

Dessvärre fruktar jag att min tur kommer att vända. Någon dag kommer skånetrafiken slå tillbaka. Håll er uppdaterade.

Nu ska jag bara hitta en festlig bild till detta inlägg.

Pick yourself up don't blame the world


Då har det äntligen varit skolavslutning.
Jag sitter dock fortfarande i Malmö och åker inte hem förräns imorgon. Förhoppningsvis fungerar kollektivtrafiken någorlunda.
Vi började dagen med pepparkakor och julmust, jag blev kallad dålig förlorare men i mitt försvar så var det fel på reglerna! Sen världens kortaste och softaste träning med Susannanas.
Ikväll skulle jag städa och packa, det gick inte värst bra så jag gör det imorgon.
Nu ska jag spela gitarr..

I söndags hade vi julfest med träningsgruppen hemma hos coach.
Han bjöd på julfika och en titt in i privatlivet, onekligen intressant!
Därefter bjöd vi på charader och singstar.
Vi bytte julklappar, jag fick en USB-lampa och den är fin.
Vid klockan åtta hade de flesta åkt hem men kvar stannade jag, Natalie och Susanna. Det blev fotboll och ytterligare charader. Vid tolv var vi hemma igen.

Här kommer en favorit i repris, kvällens bild osv.


If I told you my stories and sang you my songs, Would you laugh at me? Would you pity me?


Perfektion, huh? Vilket jäkla ord. Så långt ifrån verkligheten man kan komma.
Sen tänkte jag, tänk om mitt liv är det ultimata sättet att leva. Vem kan säga emot? egentligen. Kanske är mitt liv perfekt, en egen sorts perfektion. Det känns skönare att tänka så. Vad jag än gör så är det mitt liv, mitt ultimata sätt att leva.
.jag.


Can I be with you?

Men jag jag tycker för min del att det inte är stort fel I att vara lite vilsen i vår nya sköna världMånga liv står på spel och vill du va hel. Får du sluta kuta runt och snacka strunt och hålla tunt om vad du lärt

Jag måste födas om på nytt för att bli den jag ska vara.


Jag är precis hemkommen från en runda på stan. Jag köpte julklappar, tre stycken från tre olika affärer för 50 kr, är faktiskt lite nöjd med mig själv. När jag därefter mest bara strosade runt i stan, sneglade lite på timbuktu och sparkade i snön märkte jag att jag riktigt gillade läget. Det var så otroligt mysigt och jag kände mig liksom lite kär i världen, precis då.
Sen åkte jag hem.
Dags att strosa runt i snön igen dock, det ska bli Beck-maraton med flickorna.Love me, love me, pretend that you love!

Fool me, fool me, go on and fool me.

Jag cyklade till träningen, inga problem. Jag cyklade hem, det börjar snöa, det gör ont och jag svär. Jag cyklar till föreläsning med Linus Törnblad och Jesper Fritz, medvind och glad i hågen, inga problem. Jag cyklar hem, det össnöar, jag svär, cykeln slirar, huden gör ont, ögonen rinner, jag svär, jag blir stolt över mig själv för att ha bemästrat snöovädret men bestämmer att så länge det snöar såhär tänker jag inte under några omständigheter lämna lägenheten!Du är resan som jag velat ska ta fart.


Att åka citytunnel är spännande, ja det är faktiskt så. Centralen har blivit upprustad och fräsh, jag gillar det. Bussen går en ny linje, den är snabbare och går vid Aq-va kul, och ack vad kul det är! (usch, så äckligt torrt!)
Sen spenderade jag liksom resten av kvällen på att spela gitarr och så även denna kväll.


Du är början på något nytt och något underbart, för mig.

Om idag inte var en ändlös landsväg, om inatt inte var en krokig stig. Om imorgon inte kändes så oändlig, då är ensamhet ett ord som inte finns.


Om veckan..
Torsdagen blev en dag att minnas. För förrutom att gå i djuraffär och prata med diverse djur så åkte vi till IKEA för att äta julbord, och vilket julbord det var sen! nä jag ska väll inte överdriva men det var det klassiska julbordet med allt vad det innebär.
Jag åt tills jag skela och sen delade vi ut julklappar, men vi menar jag SusannaBob, Natalie och MegaMaria. Årets första julklapp blev en succé, precis som resten av kvällen. Maria var min jultomte och hon bjöd på en Elvis skiva, ett linne med frågan om vi skulle starta ett band och en burk med majs (eftersom ananasen var slut).
Därefter åkte vi hem relativt smärtfritt.
Fredagen blev annorlunda eftersom jag först fick träna helt själv klockan nio på morgonen, när Morgan sedan kom slog jag nytt PB i frivändning och sen åkte jag hem till Vittsjö. Men först ett stopp i Hässleholm för att ha möte med min läkare och dietist, varpå jag blev uppmanad att äta mer, mycket mer! varför klaga?

Dessvärre har jag inge bilder från dessa två äventyrsfulla dagar för tillfälllet.
Så det får bli en helt random bild på mig istället

Bara om min älskade väntar.

If I had a heart I could love you. If I hade a voice I could sing.


Helgen har jag tillbringat i Västerås, följaktligen har jag inte haft tid att skriva något blogginlägg förräns nu.
Västerås bjöd på landslagsuppföljning som framför allt var otroligt inspirerande. Kanske var det ingen skrattfest precis, men just nu känner jag mig otroligt taggad på att tävla och faktiskt mycket gladare. DEN GAMLE LOUEY ÄR TILLBAKA! (ja josefin, jag syftar på Hej Rymden), och det känns otroligt skönt.
En anekdot från helgen var att det tog åtta och en halv timme att åka dit, ja det var fruktansvärt jobbigt!
Idag var det återigen skola, dock började jag inte min dag förräns kvart i tolv, soft! Så jag försökte sova extra länge, misslyckades! handlade, lyckades! och tittade på film.
Helgens träningsläger resulterade i en mycket kort träning idag som i princip endast bestod av uppvärmning och diverse löpskolningsövningar tills mina vader sa, tränar du mer sprängs jag! typ.
Annars då? Jakob prövade strypgrepp på mig och tejpade min mun idag. spännande? jovars.


After the night when I wake up, I'll see what tomorrow brings.

Jag är så trött på alla mail och koder. Jag vill ha dig här på riktigt inatt


Jag har idag inhandlat årets första julklapp! Ja egentligen blev det inte en julklapp utan flera julklapp-ar. Jag känner mig ganska nöjd med mina inköp och jag köpte även ett rött läppstift till mig själv.
Eftermiddagen har jag spenderat åt att slå in dessa klappar, vilket jag anser är väldigt rofullt.  Jag har även studerat matematik och om jag får säga det själv gjorde jag en mycket bra insats! Ja förrutom de gånger då Jakob gjorde moves för att få uppmärksamhet (OBS också för att ge musiktips) så pluggade jag i princip non stop!
Jaja, nog om matte.

Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag


RSS 2.0