Kärlek är för dom, dom som har tur.


Jag sitter för tillfället och äter en smaskig citron, like you do. Det må vara den suraste, hmm är citron en frukt eller grönsak?, anywho så blir jag glad av den. och det är ju bra!
Sen väntar en banan, för de fruktfantaster som undrar. Ojoj, nyttigt värre tänker kanske du och då kan jag berätta (alltså skriva) att vi är två!
(smasksmask)
Jag har förutom att smaska i mig goda frukter hunnit med att träna och bli attackerad av tusen flugor samt jobbat idag.
(smasksmask)
Peter (alltså min storebror) frågade idag vem artisten var som sjöng "Ack Sundbyberg". Jag borde egentligen inte blivit förvånad eftersom det är en mycket bra låt och Oskar Linnros en mycket intressant artist, samt att min bror tycks ha en bra musiksmak. Ändå blev jag det, förresten var det ju roligt att han frågade just mig. Min coolstatus steg när jag svarade "Amen det är han Oskar Linnros" (smile)
Nu funderar jag över (eftersom jag har tagit mig friheten att ladda ner hans album) att lägga in dessa låtar på ett USB och ge detta till min bror imorgon. Vi får se.
(smasksmask)
Förövrigt är det Världsungdomsspelen som ständigt snurrar runt i skallen denna veckan. Pooh, jag är nervös!


GRIS, grisars-rätt-i-samhället.

Jag blir så Dum av dig.


Jag försöker desperat bli en mer aktiv bloggare. Här kommer ett inlägg till om helgens äventyr osv.
Jag inledde dagen med träning på stadion, och badabaaam vad härligt det var. Dock lämnade jag träningen med en ganska ojämn bränna, if you know what I mean!
På bussen hem från Malmö märkte jag att skånetrafikens högsta prioritet inte är luftkonditionering. Jag försökte intala mig själv att det är detta jag har längtat efter. Men när svetten började rinna ner för min rygg blev det nästan för mycket och jag sa tyst till mig själv "klaga inte Louise! Du får inte klaga!"
Men jag överlevde osv...och sommaren är fortfarande min favorit årstid.
mm och sen lite Thåström på det.<3

jag blir så blind.

Fan det skulle varit du!


Så midsommar. Mid fucking sommar!
Jag har under denna festlighet kommit fram till att midsommar är min favorit-dag-som-man-firar-men-inte-riktigt-vet-varför.
Vi drog ner till pildamsparken och grillade loss. Sådär lagom mysigt och otroligt roligt.
Susannanas stannade tills idag och åkte faktiskt nyss hem.

Ja! och i torsdags tävlade jag i Lerum. Det blev ett nytt personligtrekord och klättklättrande i sverige statistiken. Dessutom hade jag ett övertramps hopp som vi sedan mätte och ack,! det var så långt att jag inte vågar skriva det.

Imorgon väntar träning.


Vem som helst! Vad som helst!


Jag fick prata engelska på jobbet idag, lite spänning i vardagen sådär.
Trevligt.
Jag slog mig med hammaren på tummen och tappade känslen i pekfingret. Det är svullet nu. Det gör ont....JAG ÄR INGEN MES!
Far enda in i baljan med dig!

jag luktar svett! usch! dags för träning.


You can cry when you get older.


Jag sitter förtillfället och försöker få ordning på alla de planer jag har inför sommaren. Just nu är det Stockholm som lockar mest. Framför allt beyond retro! Gosh, det kommer bli fett! jäkligt fett!
Det blev nämligen bestämt att vi ska åka upp en dag tidigare, eftersom mamma ska på konferens i Stockholm på torsdagen. Jag följer givetvis med för en heldag av shopping och såklart...ÄVENTYR! (fett!)
Sen är det såklart DN-galan som gäller!

Men innan det Färöarna!! och världsungdomsspelen. fettfettfett!!

Jobbet har hur som helst rullat på.
Jag stör mig lite på att min nya klockar tickar så högt. (!)
..och jag saknar Malmö..lite...mycket...lagom.

'cause love hurts when you do it right, but you can cry when you get older.




Men jag vet, jag vet! det är min hemlighet!


Att jobba, hmm. Ja, det känns ändå ganska skönt!
Jag började liksom lite soft med pang prego i öronen sen blev det jobb på riktigt. Rivsår här och knivjack där. Jag måste ändå säga att jag klarade mig bra med tanke på min otroliga talang för klantighet.
..och nu när jag vet vart plåster finns känner jag mig liksom mer hemma. (gud! är jag så klantig!!?)
Sen lyckades jag tydligen göra något övermänskligt då jag lyfte en (tung)låda otroligt högt. Mr (antik)Lasse blev impad men sa att jag inte skulle lyfta så tungt utan istället hämta någon stark man. Jag förklarade snällt att jag klarade mig fint, tittade på den lille mannen och tänkte; Jag är ju längre än dig!!
Missförstå mig inte, Lässe är en trevlig man.!
Ack vilka äventyr jobblivet bjuder på!

Nu väntar träning, ohja minsann, minsann!


God damn!


Så, då har min bror tagit studenten, fransmannen har nästan hoppat 18 meter, jag har varit klantig, mamma har varit trött (måste varit allt lövande!) och jag har nästan hoppat 12 meter.
Dock har inte den feta damen sjungit ännu, alltså är det inte över!
Fler änventyr väntar!!

Förresten fick min bror en ananas i student present, den står här hemma och ser så otroligt ensam ut då studenten är ute och härjar. Man har ju lite svårt att hejda sig liksom! Ananasar tycks dras till mig, eller så är det jag som drar dom till mig(?). Anywho! igår fick jag veta lite förbluffande fakta om ananas, för läskigt nog så är tydligen min farfar expert på ananasar. Iaf, ananasar är kottar som växer på träd!!! (Pine är ju engelska för kotte)
Coolt tänker jag!

godnatt osv.

Vi kan gå genom eld.


Idag hade vi endast en lektion och ingen träning, detta resulterade i att vi fick en ledig eftermiddag och kväll till att göra absolut ingenting. Okej, vi har visserligen fysikprov imorgon så en del pluggande hade vi ju också framför oss. Men energiknippen som vi är, jag och MegaMaria, bestämde vi oss för att cruisa genom Malmö med Marias nya cykel. Det var nu äntligen dags för mig att utforska Malmö, på riktigt! Jag har ju trots allt bott här i nästan ett helt år!
Jag fick hur som helst bevittna det mesta som Malmö har ett erbjuda; Havet, fet skatepark, snobbkvarter, en massa fåglar (usch!), broar, turning torso, svt och faktiskt även ett brott.!

Det var hur som helst väldigt trevligt och faktiskt lite spännande!
Nu är jag trött och glad, trött för att vi cyklade i en timme och en kvart, glad för att det är friidrott på TV.

Nu! musiktips!! Oskar Linnros.

Can we bring yesterday back again, Because I know how I feel about you now.


Eftersom detta är sista skolveckan innan lovet och de flesta betygen är satta och böcker är inlämnade har många av våra lektioner fallit bort. Skönt tänker jag!
Så istället för att traska till skolan begav jag mig till träningen extra tidigt. En konstig träning blev det också, minsann. Jag sprang både häck och hoppade höjd. Jag var alltså idag en häjdare eller en höck, välj själv!

Efter det åkte jag in till centrum med Susanna, solen tittade fram och jag kände mig stolt som valt att packa med shorts i morse. Jag och Natalie utforskade nya delar av Malmö och även myrorna. På myrorna fann jag min nya väska, bra där!
Roligt var det i alla fall och nu behöver jag bara öva lite på mitt gitarrspel sen är jag redo för fredag!!


Från och med du.


Jag har under de senaste dagarna spenderat lite kvalitetstid med min klasskamrater och lärt mig mycket nytt om dessa människor. Kanske vet jag nu lite för mycket!
Det har hur som helst varit väldigt trevligt och som vanligt när solen tittar fram, tittar även min röda solbränna fram. Ack!
Idag begav vi oss till havet, bonollett, alltså Bo-noll-ett, hehe fniss! (husen bygdes 2001!)
Påhittigt!
En fint ställe är det minsann!

Jag är en fisk! kom och ta mig!

Summer attraction pounding in my vains


Jag vaknade på tok för tidigt idag, minst två timmar innan klockan skulle ringa..och precis som ett litet barn låg jag sen i sängen och längtade till att dagen skulle börja. Ja, just det! Det är min födelsedag!
Förresten var det inte någon poäng att försöka sova när det då och då trillade in ett litet trevligt sms. Fast egentligen har jag ju inget emot det.
Sen har dagen liksom bara rullat på. Jag fick en ananas och världens största banan av mina vänner (bildbevis kommer nog sen, den är enorm) jag fick även lite annat smått och gott. Ack, dom känner mig så väl.

Nu ska jag slänga i mig ett päron och bege mig till träningen. njuter.se!

tack

RSS 2.0