And some might exchange a glance But keep pretending to dance


Denna (regnia) morgon begav jag mig till Bjärnum, hör och häpna! Nej, inget ont om Bjärnum, dom har en fiskaffär. Hur som helst  var det dags för mig att besöka tandläkaren, eller som min gamla lärare så fiffigt kallade det; tandis. :S !
Eftersom bussarna här omkring endast går en gång i timmen fick jag lite spare time som man säger, och den spenderade jag hemma hos pappa. Turligt nog var han inte på jobbet så vi spelade lite piano tillsammans.

Efter en kortvisit hemma i Lehult begav jag mig åter söderut, mot Hässleholm!
Jag mötte ett gäng kompisar och vi invaderade några fik och jag skalde kastanjer.

Imorgon drar jag återigen söderut, mot Malmö!
Fresh!


Shake your groove thing!


Mätte längdhopp hela förmiddagen, en eloge till mig! och övriga funktionärer.
Nu väntar discoäventyr, stay fresh!


Super freak! Super freak!

My style is the bom-diddi-bom di-dang di-dang diggi-diggi


Som ni nog har märkt har min vecka varit super och det har resulterat i att jag nu är; TRÖTT!! Ja, jag var till och med så trött att jag igår somnade till Hitta Nemo! Vilket min filmtittarkompis Natalie inte riktigt uppskattade.
Idag var vi lediga men inte valde vi att slappa bort dagen! Nej! dags för träning ju.
Solen sken så vi bestämde oss för att träna ute på stadion, det visade sig vara ett utmärkt beslut. Iförda tights och t-shirt sprang vi våra 100meters lopp och njöt i vårsolen!



Get up offa that thing, dance and you´ll feel better.


Åh! vilken awesome dag :)
Jag började dagen med träning och persade i både frivändning och benböj smith. Så jäkla gött! efter det följde skola och vi lurade lärarna så att vi slapp sista lektionen.
Jag och Natalie begav oss ner till stan, Malmö är underbart idag!


awesomeness!

There's space for us to shake, and hey, I like this tune


Natalie säger att livet blir så mycket bättre när man har shoppat/när man shoppar. Enligt mig har detta alltid känts som ett överdriv. Jag fick ont i fötterna, ryggen och jag tycktes aldrig hitta något, MEN! jag har under den senaste tiden blivit en ganska erfaren shoppare och börjar mer och mer gilla det, och kanske har Natalie rätt!?

Förövrigt har dagen varit väldigt bra och så även gårdagen, bortsett från att jag genomled det värsta provet jag någonsin upplevt. USCH!
Träningen går super!


I doubt my reply would be interesting for you to hear
Because I haven't read a single book all year

I think you should know you're my favourite worst nightmare!


I lördags åkte jag iväg på kalas, min mormor fyllde gammalt och det bjöds på vuxenmackor, så jag kände mig ganska stolt när jag nästan åt allt på mackan, respekt till mig! Som tur var bjöds det även på kladdkaka! Peeeeeew!

Jag hade fått uppgiften att vakta huset, som jag även gjort natten mellan fredag och lördag. Mästerligt förståss! No fear here!
Anywho....det var planerat att även denna natt skulle jag vaka över huset. Men storebror (+flickvän) erbjöd Tacos och filmkväll, det säger man banne mig inte nej till!
Jag lämnde över mitt ansvar till katterna, de är ju trots allt nattensjägare ergo de måste vara de bästa kandidaterna till att vakta huset när mästaren är borta.

Tacos var gott och filmen som blev filmerna var bra, jag sov där.

Idag ska jag plugga, åh.....

Det är så enkelt, nu vill jag ha dig!

I've seen love make a fool of a man.


Dagarna som varit har faktiskt varit bättre än förväntat.
Jag har prövat framtidensfinesser, shoppat loss på Entré och dragit på mig vårjackan!
..och idag gick jag och Natalie på lärarmässa, varför? Vi tar det från början;
När vi i onsdags stod och väntade på bussen såg vi hur människor vällde ut ur stadionmässan, kanske inte så intressant tänker du, MEN! dom hade fräsch tygkassar i fina färger. Jag sa till min kära äventyrkompanjon; "Ååh, jag vill väll också ha en färgglad tygkasse!" Turligt nog kände hon likadant.
Så idag tog vi oss in till Stadionmässan vilket var en bra grej eftersom vi fick en massa gratisstuff som tex en matlåda med nudlar i!!
Negativt var att de skämt jag drog och mitt sätt att skoja runtom dessa lärare inte riktigt uppskattades så mycket som jag hoppats, dom förstod nog helt enkelt inte....psssssss.


damn!

My fingers claw your skin, try to make my way in.


Jag sitter just nu och väntar förväntansfullt och lite nervöst på att Christian Olsson ska börja hoppa sin trestegs final. Det borde nog nämnas att den börjar om 3 timmar, så jag har en del väntande kvar. :/
Ja! och min iphone har kommit! :O
En fin grej!


Hur mycket jag än tar finns det alltid lite kvar.


Det blev minsann en del bakslag idag. Men jag lyckades ändå vända dagen, och den slutade på topp. Det första bakslaget var att det idag var min tur att cykla över den där bron jag nämde i tidigare inlägg, som ni nog nu redan har listat ut gick det inte så bra. Jag körde rakt in i räcket och klämde handen! Lugn! lugn! jag klarade mig.
Efter det följde en del andra bakslag, men dom är det inte värt att jag nämner.

Sen drog jag vidare till stan och träffade Mega-Maria, jag köpte äntligen en ny vårjacka (skinnjacka) och nu återstår det endast ett par shorts och solglasögon för att jag ska vara fullt redo för sommaren.

Sen återstod dagens sista äventyr; Opera. Jag repeterar; OPERA! :O
Jag bestämde mig för att försöka gilla det hela och satte mig i hopp om att bli s.k; Blown away! Tyvärr blev inte så fallet, uttråkad och förvirrad lämnade jag stadsteatern efter en timmes opera, nu borde det nämnas att hela föreställningen varade i tre timmar.!!

I helhet en givande dag.


Vad var det nu vi sa, vi skulle ändra allt?

Lev som en gris, dö som en hund.


Åh, jag tackar Markus Krunegård för att han avslutar min dag på bästa vis, ja och Boston tea party såklart. Nu tillbaka till min superawesome dag, eller har jag inte nämnt det ? Då kommer det nu; Saker och ting tycktes helt enkelt gå min väg; tåg, bussar, skola och ja, livet!
Blir det bakslag imorgon? Ja kanske det, men det kvittar idag.
Träningen var tuff men vi klarade det mästerligt.

På skolan var det temadag och inte bara det, jag och Maria försökte vara hiphop. Ärligt talat gick det nog sådär, men en fin insats var det minsann.
Sen sprang jag och Natalie (tycks vara vår grey) fram och tillbaka för att hinna med bussen, även detta blev mästerligt.

Ta det lugnt!

It takes a fool to remain sane


Tydligen tog all min energi slut igår, för idag är jag tröttare än tröttast och konstigt nog otroligt sugen på ananas! Men jag får nog nöja mig med några fräscha morötter istället.




Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt.


Det känns som om hela världen sjunger; har du kommit någon stans? har du sumpat din sista chans? är du framme nu?


Jag har faktiskt ingen aning om varför men jag känner mig otroligt glad och nöjd, med mig själv och livet. Och ååh så skönt det känns!
Okej, jag blev snurrig på träningen och gårdagens träning var uppenbarligen den köttigaste jag någonsin genomgått efter som jag idag hade den värsta träningsvärken jag någonsin haft!
Helt otroligt!
Så visst har inte dagen varit prefekt men shit vad skönt det känns ändå!

Jag och Natalie tänjde på gränserna idag när vi cyklade hem. Först och främst var vi på sånt där roligt humör, sånt humör då man helt enkelt inte kan sluta skratta. Delvis för att man är lycklig men även för att man helt enkelt är för trött för att sluta.
Hur som helst blev det en spännande färd eftersom det hade grävts en grop mitt i cykelbanan. Lösning; världens smalaste bro. BRO!
Living on the edge! Wooohooooo!
Anywho, we did it!

Så nu ska jag packa.
Vårjacka? Ja, det är nog dags nu!

Ta det lugnt!

Ljus, stanna kvar! Kom och va min vän.


Jag är, som man brukar säga; back on track, frisk och redo för livets äventyr!
Jag är återigen awesome!
Så jag lyssnar på min nya Lars Winnerbäck skiva (akustisk) och är nöjd med mig själv. Delvis för att jag lyckats bli frisk innan skolveckan tog slut men också för att jag nog har gjort ett av de köttigaste styrketräningspassen ever! Ja det var till och med så köttig att det fick delas upp till två pass; morgon och eftermiddag.
Överdiver jag? Ja, kanske lite..vi får se hur mycket träningsvärk jag har imorgon. !

Ta det lugnt!

You´re not like my fantasy. You´re better. You´re real!


Ja, jag är fortfarande sjuk och det är inte awesome!
Jag vill vara awesome!
Jag fick besök av några klasskamrater idag, eftersom det kom som en överraskning blev jag väldigt förvånad. Men trevligt var det iaf, ja sannerligen. Vi diskuterade sport, såklart!, och kvällens premiärer på kanal5.
Så nu sitter jag här med en risifrutti och funderar över badmintonspelare. (forskning)
Natalie bjöd på lite honkytonk, tummen upp!

Ja just det! Det är vår!
Hur kan jag veta detta?
Jo, jag såg två fåglar idag. Hmm, nu ska jag skriva det här fint. hmm...ja vi säger såhär; Dom var kära :)


Jag måste ha träffat din frekvens.


Så, vad gör man när man är sjuk?
Jo, funderar över hur fint det är att vara brandman.
Får mirakelmedicin av en kompis och tittar på scrubs. Oj nej förlåt! läser en god bok ska det såklart va!



RSS 2.0