Jag har glömt vad vi firar. Jag har glömt vad vi gör här. Men jag ler när ni ser på mig för jag är van


Har ingen skrivlust, här kommer en bild som får respresentera dagen;


Som om varje dag var den sista
som om varje dag var den första
som om varje dag var vår enda dag

Jag skulle vara någon annan om du fick önska något.



Spar plats åt någon annan och låt det vara tomt.

Natalie har badat i en och en halv timme, jag tror hon är ett russin.

Tiden talar inte för nån', tiden bryr sig inte om nån'. Den är olidlig och tyst, stöddig, tiden vet att den vinner till sist.


Hej!
Jag inledde dagen med kanske den bästa cyklingen till Latin ever! Detta följdes av musik som jag klarade galant med lite hjälp av norrmannen. Letionerna efter liksom flöt på och annars pratade vi mest om helgens äventyr. Jakob skrev hej på mitt knä och Mega fnissade (även jag) åt Håkon.
Sen vart det dags för träning. Eftersom vi har haft vila under de två senaste veckorna var jag otroligt peppad på att träna. Jag slängde i mig två frallor, därefter skrek jag på mina kompisar att skynda sig. Detta resulterade i att jag fick ont i magen. Träningen gick dock väldigt bra. Hårdträningen har börjat och jag diskuterade relationer mellan träd och människor med Jakob.

NU; ProViva och biologiplugg.


Du är som ett gammalt skämt.

Jag vill bara ha dig, Ha dig till att vilja ha mig


Det hände mycket igårkväll, varav det mesta inte borde nämnas och inte kommer nämnas här. Jag experimenterade och forskade mig genom kvällens äventyr. Jag knöt bästisband och klargjorde att jag definitivt kommer bo i Lund.
Jag förklarade även begrepp som vuxenkramas och vuxenkiss för Feliciorna.
Ja och Susanna (aka Bob) är en hest. <3

jag såg alla sorters änglar.


Precis innan sömn, precis innan dröm.


Jag har under dagen gjort en så kallad utflyttning, men även en inflyttning. Jag märkte snabbt att jag under den korta tid jag spenderat i ettan lyckats samla på mig en massa skräp. Det kändes skönt att rensa ut allt! och det känns lite som en nystart. Detta ser jag sannerligen som något positivt. Jag har nämligen en tendens till att tröttna på saker och ting relativt fort. Jag behöver ständigt något nytt i mitt liv.
Annars då? Nej idag har jag bara flyttat. Min bror och mor kom och hjälpte mig, jag är tacksam! Vi avslutade det hela med middag ala thairestaurang.
Jag märkte att mitt lokalsinne ändå är relativt bra men att min mammas är..hmm..mindre bra.

Snart ska jag iväg på nattliga äventyr. Tröjan är mönstrad och kalasbyxorna är på, ja ni vet ju vad det betyder.



Vi växer ifrån med hastigheten
hos ljudet som just ljöd
genom väggar, genom täcke,
genom förväntningar, försvar

jag viker flygplan av Lagen; snälla flyg, flyg du är fri


Är hemkommen från en så kallad tacokväll med kalasbyxor och köttfärs, pizzachips och diverse andra onyttiga matprodukter, alla handlade på coop. Såklart!
Vi åt såklart en hel massa tacos, Susanna pratade oavbrutet och jag övade på mitt "dreamface". Mycket annat nämnvärt hände nog inte. Eller så hände det så mycket att jag har förträngt det mesta. Du måste förstå, jag är väldigt trött.

aja, godnatt dårrå.

Life gives me lemons, I want some juice. Life gives me apples, I want an apple of my eye.


Jag önskar jag var lite rikare! För nej! det är faktiskt inte kul att fönstershoppa! Idag blev det mest secondhand och även lite födelsedags-spaning. Detta följdes av kemilabb med Säy och Lina.
Nej usch! jag har ingen skrivarlust idag, här kommer några bilder istället.





Boy , you got to need me, like really, really need me.

När du har sjukt bra koll och hälsan i behåll..


Är svettig, trött och gnällig.- Natalie tycker i alla fall att jag är söt!

..då är det glassigt!

From time to time in need to get down, unwind and just bumb and grind.


Jag har under dagen funderat över mina framtidsplaner, mina matvanor och driverse kemirelaterade frågor. Jag är otroligt trött över att ha vila och känner mig äckligt full av överskottsenergi, Jag MÅSTE träna! Imorgon har vi ultimatefrisbee! Dessutom har Natalie planerat in hel massa aktiviteter för denna veckan som förhoppningsvis är en aning idrottsinriktade. Jag MÅSTE träna!!
Eftersom vi imorgon har kemiprov har dagen liksom gått åt till att plugga och så vidare. Ska nog avsluta kvällen med en film, eller lite lätt träning! (?)
Överdriver jag? Kanske lite....




A little dirty never hurt anyone.


If you give a little love you can get a little love of your own.


Jag sitter i min nya lägenhet, mitt hem osv. Jag har i och för sig inte officiellt flyttat än och det hela blev ganska hastigt och lustigt. När det blir så är det bra att ha biffiga vänner, och det har jag!
När jag sitter här och liksom gillar läget märker jag att jag även gillar sambolivet. Diskmedlet här luktar godare, akustiken är bättre och mysfaktorn en aning högre. Dessutom, och även framför allt så är min så kallade roomie otroligt bra, kanske till och med lite bäst!?
Annars då? Jo min pianospelade går framåt och jag försöker briljera på musiken med mina skills. Går sådär typ.

Aja, här kommer lite bilder istället..



I got criminal intent.


God Damn, Robyns nya skiva är...mmm...fruktansvärt bra!
Iffe är laddad med nytt, nu åker jag till Malmö.

Even the french know better then to fuck with me.

Jag finner mig mitt i, en känsla av ett vi.

Sitter och lyssnar på musik med överdrivet mycket bas. Gillar känslan och är nöjd med livet. Jag gillar också det faktum att jag idag träffade två personer från klassen i hässleholm idag men även att jag träffade en gammal klasskamrat från Bjärnum. Att prata om livet har jag inget emot.
En annan anekdot är att jag och SuperNatta idag hittade en kanin utanför skolan. Den lilla krabaten var blind vilket ledde till lite spänning i vardagen både för kanin och oss.


Fast vi inte vet vad som hänt så vet vi alltid vad vi känt.


Äventyr....
Ja äventyr är vad jag har sysslat med de två senaste dagarna. Jag åkte till Ven med klassen och våra ack så vilsna efterträdare. Jag, och förmodligen alla i min klass, såg detta som ett utmärkt tillfälle att sätta dessa ettor på plats. Dom skulle tuktas!!
Men (lite som Tony Irwing), precis när vår fantasi flödade som mest och vi skrattade våra bästa "evil laugh's" satte våra lärare stopp för det hela. Vilket resulterade i en fjuttig poängjakt. Damn you! Damn you all!
Resten av tiden spenderade vi åt att cykla till diverse ställen, varav ett blev hamnkocken, (som dumt och konstigt nog inte låg vid hamnenm något som jag och MegaMaria fick lida av) där tittade vi på fotboll. Men eftersom jag är aktivt ointresserad av fotboll såg jag det hela mer som ett tillfälle att värma sig och dricka en cola. Detta följdes nämligen av en kylig men även otroligt mysig kväll framför lägerelden. Ettorna drog omogna och sexistiska skämt, medans vi tvåor höll det mer rumsrent, ofcourse!  (hosthostochhöhö)
Vi drog även ut och tittade på stjärnorna, Mega tyckte att detta var slöseri på tid då jag likväl kunnat stanna vid tältet och tittat på henne istället. (torrt!) Hur som helst fick vi se en del kända stjärntecken men även Jupiter och plejaderna.

Ven-dagarna resulterade i kläder dränkta i rök, huvudvärk och lite nya kompisar.


lalalallalalalaaaa.



Egentligen är du inte kär i mig, och egentligen är det okej med mig.


Jisses! Egentligen krävs det 10 sidor för att berätta om de senaste dagarna. Men ska jag vara ärlig har jag redan glömt en hel del, dessutom har jag inte ork att skriva och du har förmodligen inte ork att läsa ett sådant långt inlägg. Jag begav mig hur som helst till Västerås i fredags, tidigt som attan! For iväg med minibuss genom Sverigeland i hopp om att få någonslags superhjältekänsla.
Helgen rullade på, jag hejade fram mina FIG-kompanjoner. Jag träffade mina Finnkampskompisar och skapade nya vänskaper. Men framför allt gjorde jag en så in i nordens bra trestegstävling. Jag skuttade 12.48 och tog ett skol-SM silver. (hihi)
Efter tävlingen följde en jobbig dusch då jag försökte få bort min gröna ninjafärg. Jag är till min stora förvåning faktiskt fortfarande lite grön.

Imorgon åker jag till Ven. Varför? Ja ärligt talat frågar jag mig själv samma sak. Men jag har under kvällen övat in allsångslåtar och packat mina varmaste kläder samt en sovsäck....you do the math.

Aa just det! Igår var Mona Salin och hennes polare på skolan och snacka. Bara en liten anekdot.


..och jag hoppas att du ser mig nu. Och jag hoppas att du hör mig nu.

Oh doctor, doctor! is there a cure for a young mans broken blues?


Jag har upprepade gånger blivit kallad "den konstigaste människan jag någonsin mött" ikväll. Jag har svårt att hantera denna kommentar då jag är osäker på om den ska tas positivt eller negativt.
Detta kräver lite (ninja)funderingar.
Och på tal om ingenting är jag för tillfället i Västerås och har dagen till ära aggerat sköldpaddsninja. Det känns konstigt och maktfullt.
Imorgon ska jag heja fram mina träningskompanjoner.

Ninjahighfive!

Fast du missfärgar din tvätt är du den vackraste jag sett.


Jag lagar för tillfället kyckling dränkt i grillkrydda. Ssssmaskens.
Jakob (thesnake) var idag extra snuskig på träningen, han drog skämt om feminism och var bara allmänt snuskig. Detta ledde i och för sig till en extra rolig träning också.
Snart ska jag ge mig på att spela lite gitarr, vi kan ju säga att jag pluggar på estet så att jag sedan kan säga till mamma att jag har pluggat ikväll, hihi. Nej, men jag har faktiskt längtat hela dagen på att få sätta mig ner och spela lite, ja och ni sitter jag ner.
Imorgon är det torsdag vilket brukar betyda sovmorgon men imorgon är det dags för morgonträning klockan åtta. Jag är....lite peppad..



Och jag behöver dig kanske mindre än jag gjort förr men mer än du någonsin fått veta

Och alla minnen som du blir kvar som
blir det täcke jag bäddar ner dig i
.
Du är som fjädrar.


Zlatanfebern har inte riktigt lagt sig än, dock har den inte heller förvärrats. Ikväll är det dags för match och flera av mina klasskamrater ska dit för att stilla sin "Zlatanhunger". För mig har dagen var ganska vanlig, vilket roligt nog är ganska ovanligt! Jag har köpt häftmassa, sånt gör man inte varje dag minsann! Ja och ärligt talat har det nog varit den konstigaste händelsen idag. Fast snart kommer MegaMaria hit och hon brukar göra vardagen spännande.
Lina (vår tyskaklasskamrat) är också här, det vankas kemiplugg och en labbrapport är på G(jag fick för övrigt google labbrapport för att kolla stavning!). Fast för tillfället sjunger vi freestyle och Natalie äter svenska äpplen, mums!

Nej som sagt, kemi vart det!



Take me home or take me anywhere!


Mina damer och herrar, vänner och personer i alla storlekar samt färger, idag är ingen vanlig dag! Nej! det är ingens födelsedag, eller jo någons är det väl men det är inte relevant i detta inlägg. Och det handlar minsann inte om frukt heller. Nej, anledningen till att denna dag är något ut över det vanliga är för att idag intog Zlatan Swedbank stadion, aka vår skola.
Landslaget hade en så kallat closed practice och NVID2, aka min klass, letade desperat efter ett tjuvtittarhål. Vi fann vad vi letade efter och därefter sprang Håkon genom skolkorridoren skrikandes "Jeg så Zlataaaaaan! Jeg så Zlataaaan!!!" (OBS! han är norsk)
Malmö har Zlatanfeber och sjukast av alla är Martin. Det enda han kunde tänka på under hela mattelektionen var att cirka 25meter bort tränade Zlatan och resten av landslaget. Ja den här dagen har sannerligen kretsat kring fotboll, själv visste jag inte ens vad vår förbundskapten hette något som jag senare fick klargjort för mig inte var okej. Vi går ju NV-idrott för bövelen!
Jaja, en bra dag har det varit och ikväll somnar jag till Jens Lekman.

Ny väska..

It's the opppsite of hallelujah.

Kom ge mig kyss kom ge mig krig bara nåt så nerven vrids


Jag vaknar, somnar om, vaknar igen, somnar om, vaknar, går upp, honungsmacka, film och stel i ryggen. Det kallas söndagar och jag gillar dom. Konstigt nog är allt jag vill att träna, jag är otroligt taggad!
Jag lovade tydligen bilder från fruktfesten..





I staden där alla bär samma skinn, ni går så lätt sönder. Åh pojkar ni tål ingenting!


Önskar jag var två!
Det gör ont i mig.
Det gör nog ont i dig också.
Jag trodde jag var van.


You keep playing me like a fruit machine!


Jag sitter och har ont i magen, gröt är förvånansvärt mättande och på tal om mättande. Igår hade jag fruktfest här hemma och om jag ska vara ärlig så fanns det en del människor som dissade vår lilla fest, vissa för att de hade träning och andra för att frukten inte var jäst. Hur som helst hade vi som kom otroligt trevligt. Det åts frukt, OBS även choklad och gurka (?), det sjöngs och spelades gitarr, det fnissades och dansades. Det slogs även rekord i hurmångasomfårplatsiminlägenhet.
Idag åker jag hem till Vittsjö, framför allt för att sova men det är även dags för den årliga loppisen.

Det kommer bilder!

I am alright, I guess I'm alright.


Två tele2killar är här, jag sätter på lite trevlig musik med tanken att de måste ju bli lite roligare för dom. Tittar bort och tycker mig se att de minsann står och diggar med. Jag känner mig som en bra människa. Solen skiner och min aprikoskräm smakar gott :)

I wake up early every morning
After eight hours deep sleep night
I start the day with my daily run then I'm
Getting dressed for my happy life

RSS 2.0