If you are rock then I'll roll.


Anledningen till att bloggen har blivit tråkig är....äeeeee jag vet inte. Jag har faktiskt haft mycket att pyssla med och således mycket att blogga om. Men..äsch, vi struntar i ursäkter och börjar om.
Maria och Jakob har äntligen kommit hem från USA respektive Saudiarabien, jag har saknat dom! Igår var förövrigt Jakob på topp, försökte lära sig spela trumpet utan trumpet, ville bilda band och sånt. Efter träningen (första teknikpasset) åkte jag hem till Vittsjö, men först ett stopp i Hässleholm där Pete Thompson och Björn Kleinhenz spelade en liten konsert i Ebenesersalen. Det krävdes en låt från Pete för att mina ögon skulle bli våta. Tummen upp för båda två! och jag är en stolt lillasyster.
Idag är det Valbog, det kan du inte ha missat, jag sitter i Malmö och har pirr i magen. Jag ska in till Lund, tänkte att det kunde bli trevligt. Tydligen är jag inte den enda som tänker så och det är ju bra.


You are the place, and you can place me anywhere


Ja, här har det inte varit så mycket aktivitet på sistone. Jag beklagar! vad gör jag mer då? Jo jag sitter med solen i ögonen och dricker mjölk, lite så dära Lars Winnerbäck mysigt kan man säga. Fast jag lyssnar mest på electro, vid det här laget borde ni vara bekanta med min idag-lista på spotify (även fast jag bara har en subscriber) MEN jag länkar ändå. Idag Lite som soundtracket till mitt liv.
Igår åkte jag på utflykt med pappa. Vi åkte till hans hemtrakter, till ett så spännande ställe som Eljalt! Där fotograferade jag, hade picnik och liksom bara njöt av vårvädret. I bilen berättade pappa historier från barndomen och jag lyssnade som ett barn lyssnar på godnattsagor. Det var så trevligt så.
Som ni nog förstår tog jag en hel drös med bilder och som alltid är jag för lat för att lägga upp dom på en gång. Jag sitter dessutom vid fel dator. Ni lyckligt lottade som är vän med mig på facebook kan ju ta sig en titt där istället :)


Att våga hoppas på något fint är att skjuta sig i huvudet













Här är de utlovade bilderna från igår.
Efter besöket i Helsingborg och lite styrketräning spenderade jag några timmar i stan med Josse P Peter08 – Sture-P [Offical]

Puffa, puffa bubbelgum


Saker jag ska göra idag!
1; Sov förbannat länge
2; Snooza förbannat länge
3; Ät macka med honung
4; Inse att du tog för mycket honung. (bli äcklad!)
5; Lyssna på hiphop
6; Känn dig cool
7; Inse att du varken är hiphop eller cool
8; Borsta tänderna
9; Klappa de gulliga katterna
10; Lägg dig i solen
11; Upptäck hur tråkigt det är.
12; "ta en paus"
13; Checka brännan i spegeln
14; Bli bländad av din egna kroppsfärg
15; Dagdröm
16; Skjut upp pluggandet
17; Ta på dig de röda skorna. gå runt. lite.
18; Ta en läsk fast du inte vet om du får.
19; Gilla något på facebook
20; Redigera bilder
21; Kolla på bilderna (minst tio gånger om)
22; Träna
23; Var nöjd med dig själv

Kvällen håller jag fri, så som det ska vara.


Bara ducka svinga, ducka svinga


Hej! här har livet gått och blivit lite intressant minsan. Jovars, det har inte bara blivit sommarväder i skåneland, jag har även axlat rollen som sponsras idrottskvinna! (aeej ett till utropstecken är det väl värt) !
Jo för så här var det nämligen att jag begav mig till Puma i Helsingborg idag, förväntansfull och glad i hågen (vad är förresten hågen och varför är man glad i den?). Där fick jag och två andra friidrottare kika på de nyaste grejsen samt plocka lite smått och gott på lagret. Jag som har lite av det där dåliga svenska i mig skämdes när jag gick runt och fylde min enormt stora bag med kläder och skor. För visst anser vi, dumt nog, att vi inte riktigt är värda lyxliret och allt det där fina. Lagom ska det vara, frossa lagom, gärna mindre men aldrig mer. 
Jag försökte frossa lagom, fast lagom är dumt, det finns inte.
Den där rollen som sponsrad idrottskvinna fick jag endast axla en dag, ja fast kläderna har jag ju alltid kvar. Jag måste ändå säga att det var förbannat trevligt.

Jag är lat, bilder från dagen kommer imorgon.

I väntan på vadå?

Jag hatar när jag bryr mig om all kritik, men aldrig när dom säger att jag är unik.


Jag märker att jag verkligen uppskattar Vittsjö såhär på våren. Det känns mysigt, plus att jag inte behöver oroa mig över att väcka grannarna med min musik. I förmiddags gick jag ut och la mig på gräsmatten iförd endast underkläder för att sola. Åh! vad jag har saknat det. Det går liksom inte i Malmö.
Jag har spenderat 20 minuter hos tandläkare idag. Det kändes lite snopet när det tog längre tid att ta sig dit en vad själva besöket gjorde. Det roliga med bylivet är att tandläkaren minns vem man är, är det så i städer också kanske? Han tycktes veta allt från vilken gren jag pysslar med till vart jag går i skola. Jo visst blir det mest bara friidrottsprat men det har jag inget emot.
Kvällen blev fin då jag spenderade den med gamla skolkamrater nere vid getahålan. Vi grillade och jag gillade känslan av att bli kallas Lollo igen. Malmö har inte riktigt hakat på den. (fast i smyg gillar jag inte det smeknamnet!)

Här kommer självklart lite bilder. Sådär kul för er som har facebook.







Jag var ingen, du var aprilhimlen


1. Jag sitter och studerar de två fönsterfixarna. Det ser lagom spännande ut och jag försöker hitta musik som de kanske kan gilla. Men vad gillar egentligen fönsterfixare för musik? Lisa Ekdahl – Öppna Upp Ditt Fönster vem vet liksom. Snart är dom klara, då ska jag sova. Jag sov äckligt dåligt inatt, drömde konstigt och vaknade hela tiden med en dålig känsla i magen.

2. Jag sitter i Bjärnum och har precis förflyttat mig från Malmö. I stan passade alla på att njuta av vårvädret. Helt plötsligt fick alla lust att dra på sig shortsen, brillsen och lågskorna. Alla tycktes få en vårspark i häcken just idag, för jag möttes ständigt av svettiga och flåsande joggare. Själv tränade jag som vanligt med gruppen, och som vanligt flippade jag och Sanna ut totalt. Det var skönt att få träna på stadion igen, lägga sig på banan och bara aaah! svettsvettsvett!
Tågresan hem blev också trevlig, mest för att jag fick fint sällskap men också för att handendärfarbrornsomkollarbiljetterochpratarihögtalarna var sådär fnissigt klockansexrolig.

Jag har en massa bilder som jag tänkte lägga upp från när jag och Susanna var och äventyrade. Men jag känner att både din och min blogglust börjar ta slut. Det får bli några andra bilder istället.
Här är en grej jag har köpt




..och jag hoppas att du ser mig nu.


Man ska följa sitt hjärta, fem ord som jag köpt


Är tom på energi, på inspiration och har världens fetaste psykologi inlämning med deadline kväll. Har haft huvudvärk i två dagar nu och min engelsklärare är dum. Nu låter detta som årets deppinlägg men nej! jag håller humöret uppe, skrattar mer än någonsin och är nöjd med livet. Kvällssolen färgar lägenhetens ena vägg, det låter poetist och fint, det är det också. Jag myser lite. Imorgon blir det nog lite roligare äventyr att förtälja om.


If you say you can't, you're right.

Man kan bara förlora och hålla huvudet högt

Eldkvarn – Huvudet högt

Just nu är egentligen min blogginspiration på noll, men vad gör man inte för sina läsare! som förresten är få, fast vad gör det? kanske är just ni de bästa, coolaste och mest begåvade läsarna man kan ha! Jag väljer att tro på det. Det känns bäst så.
Jahaja, saker som händer...
Ni vet den där känslan, när man liksom förstår att man är dålig på något. Man inser att "nää det här var nog inte riktigt min grej". Den känslan infann sig i mig imorse. Vi tenterade av racketsporter idag med FIG (friidrottsgymnasiet, daah!) och jag insåg att jag INTE är bra på just racketsporter. Jag sprang mestadels runt och hämtade bollar som jag hade missat och det kändes ju sådär. Nu kankse du tänker;
1; Racketsporter, what? Jag menar förståss Badminton, Tennis och Squash
2; Meeeh, hur dålig kan man va?! att träffa en boll är väl inte så svårt va?!
MEN DET ÄR JU DET!! Jag ska be att få tala om för er att det minsann inte är så lätt med racketsporter! Allra svårast var Tennis och Squash. Hade jag roligt då? Ja men jag hade faktiskt det. NEJ, jag var inte så duktig och JA, jag grymtade till "jag hatar detta!!!!" några gånger MEN det var roligt ändå! 

Det hände en till ganska nämnvärd och festlig grej idag. Men för att inlägget inte ska bli sådär överdriiiiiivet långt, så tänker jag korta ner det i punktform enligt händelseförlopp.
* TränarN har blivit kändiz
* Blir filmad av SVT (detta har ingenting med historien att göra, det är bara coooooolt)
* Blir intervjuad av Sydsvenskan under träning
* Jag gör övning (hoppa upp på box)
* TränarN ställer sig och tittar, blir fotograferad, så även jag (tror jag).
* Jag hoppar och fastnar med fötterna på boxkanten, trillar, snubblar, glider, AJ!
* Asgarv för dom, pinsamt för mig.
* slut.

Kalla mig klantig, det kan jag leva med.

Gå så försiktigt du kan, dina ögon kan krossa min värld.


Ikväll är det match på stadion (aka vår skola). Ja och jag måste erkänna att jag blir glad och lite varm inombords när jag ser MFF-supportrarna. Inte för deras ölmagar och onödiga skrikande, nej! men för att deras tröjor har exakt samma färg som himlen, det är fint, liksom.. När det gäller själva fotbollen så är jag måttligt intresserad, men visst är det inte helt okej att säga så? I alla fall i mina kretsar. I klassen följer nästan alla fotboll och jag bor ju trots allt precis bredvid stadion. I höstas hörde jag till och med när de skrek "Hata! hata! hata Göteborg!" från stadion då jag satt hemma i lägenheten. Det är svårt att inte bry sig!
Annars är det mesta fint för tillfället. På min Iphone la jag in vädersrapporter från Spanian (Nerja), något som verkligen behövs då vi idag inledde den tyngsta träningsveckan. Snart är det 12 dagars träningsläger som gäller med en härlig träningsgrupp :)

http://www.dn.se/images/2011/04/01/MFF-guld-660.jpg
Det är varning för ras.

I ditt liv en sommarkatt. men ändå, jag var hög på bomull och lov


Idag är det söndag och jag är återigen tillbaka i Malmö. Solen skiner och på träningen gjorde vi tester. I lördags gick jag och såg Casino Revyn i Hässleholm med pappa. På bussen hem träffade jag en hel drös gamla skolkamrater och det var såklart mysigt. Resten av eftermiddagen spenderade jag i Bjärnum vid Jojjes mixer.
Jag är trött och förkyld, därav detta ofestliga inlägg.

Här kommer det katter osså jag dårrå.






Han är så trött på varje färdig formulerat svar och deras clowneri och pretentiösa gravallvar


Ja här har det minsann hänt saker sen sist!
Pappersbruket hette StoraEnzo och var sådär lagom kul. Nej egentligen var det nog mina klasskamrater som gjorde det roligt och det faktum att pappersarbetarna kallade papper för ris (?) Dessutom hade guiden en festlig dialekt, sånt uppskattar jag, OCH vi blev bjudna på Hallonsoda och pannkakor.  Barnsligt gott!
Därefter tränade vi och jag slog nytt personligt rekord i benböj, resultatet håller jag hemligt.
Mellan 18-20 var det REA i stan och jag var såklart där med Natalie och Maria. Jag fyndade en massa grejs vilket även mina vänner gjorde. Ja roligt var det men det var även väldigt kallt och idag var både jag och Natalie (rumskompisen) sjuka. Vilket leder mig vidare till dagens äventyr.
Det blev ingen träning för min del så jag tog ett tidigare tåg, 14.45 för att var mer exakt. Jag blev sedan informerad om att tåget inte skulle gå mellan Eslöv och Hässleholm eftersom det låg träd över rälsen. Tåget skulle hur som helst ersättas av buss men i Eslöv stod där inga bussar. Jag och säkert 400 andra resenärer fick stå på perrongen och vänta. I början fnissade och log jag åt folks irritation och mindre utbrott men efter en och en halvtimme i kylan var det inte roligt längre. Jag lyckades till sist tränga mig på en buss för att sedan få sitta på golvet, fast det var faktist lite mysigt. Ja och av någon anledning klarade jag av att hålla humöret uppe under hela resan.
(Runt klockan 19.00 var jag hemma i Vittsjö. Denna resa brukar inte ta mer än två timmar)

Här kommer det bilder på saker jag fyndat!




(T-shirtstore, Humana, BikBok)

If we could only be quicker, then we could outsmart time


Jag har nyligen installerat photoshop på min dator och inser att det ganska svårt. Det är i alla fall det jag har pysslat med ikväll. Jag lyssnar på Jenny Wilson och I Blame Coco. Annat som händer? mjaa, inte så mycket faktiskt. Imorgon ska vi åka till en pappersfabrik i Kristianstad, jag förväntar mig ingenting, faktiskt.
Nu har jag huvudvärk, bäst att förflytta mig från datorn.


Nej! jag har inget bättre för mig. (fast jo)

Att drunkna är inte så illa, om det får en att drömma och hoppas på att en seglande båt ska komma



Ibland vill jag bara bygga om mitt liv. Slå sönder och bygga upp på nytt, till något nytt.
Ta en vecka ledigt, åka härifrån, långt härifrån. Ändra, förändra, göra om, göra rätt.
Fast ändå, livet är fint som det är och jag kan inte hitta något vettigt att klaga på.
Jag är bara så förbannat trött på rutiner!
Jag finner till och med en känsla av förändring när jag åker hem till Vittsjö på fredagar.
Kvällen har endast varit plugg och broccoli. Då är det väl okej att önska sig lite mer spänning i vardagen? :)



Can't you see that I adore you from the bottom of my blood pumping heart?


I lördags fick jag en tidig, betoning på tidig, födelsedagspresent; en siestabiljett av mamma och pappa. Den där sköna känslan av lugn i magen från i fredags växlade till längtan, ni vet det där sköna sommarpirret! och jag kan knappt bärga mig till den 2 juni! Jag lyssnar igenom alla de där fina låtarna från Billie the vision & the dancers skivor och dagdrömmer mig bort.
Nu tänker jag sätta mig med gitarren, låtsas att det är sommar och låta sommarpirret bilda ett fånigt leende på mina läppar.

och om du inte har sommarpirr i magen så kanske den här bilden kan få dig att le.
http://www.billiethevision.com/press/billie1bw.JPG

Strö lite socker på mig som bara du kan.


Just idag är jag så där nöjd med livet. Okejokej! allt är långt ifrån perfekt men saker börjar ordna upp sig, solen tittar fram och jag får en sån där skön känsla i magen. Allt är helt okej.
Jag fick hem mitt reparationskit till mina hörlurar idag och är förbannat nöjd. Om du har ett par portapro lägg denna hemsidan på minnet http://www.myportapro.com/ . Ja minsann, lite reklam har dom förtjänat.
Sen fick jag sällskap på tåget hem, vilket också gjorde att jag blev på bra humör. Den 50 minuter långa tågresan kändes plötsligt som 20 och den där sköna känslan i magen består. Idag vill jag krama hela världen.

Här tänkte jag lägga upp bilder från förra helgen men internet vill inte, typiskt!

Strö lite socker på mig, jag vill ha mera.

RSS 2.0