Dom vill ha allt som natten kan ge, men jag vill bara att du ser mig.


Okej bloggen, människor. Jag ska sluta klaga över hur lite jag bloggar, ni har säkert redan vant er. Så här är det i alla fall, julafton var bra, väldigt bra. Bästa julklappen? hm svårt att säga, fast jag tror faktiskt att jag fick den allra bästa klappen dagen innan själva julafton. Mer om det kan jag berätta senare. (lite av en sån här) (just det! en cliffhanger) Annars var julafton lugn, kusiner och dess barn var trevliga, traditionerna höll i sig och min bror somnade till Kalle Anka. Så fort julfirandet var över skyndade jag mig till Malmö och spenderade två dagar till shopping på mellandagsrean. Jag blev väldigt nöjd med mina inköp och kanske, om jag får tid över, så trillar det in några bilder här lite senare (hatetobreakittoyaa! men senare är förmodligen aldrig). Just idag fick jag sällskap av Erika och Sussie i stan. Det var bra för det var kul. Inte svårare än så. Jag hann även med en stresslunch med Maria.
Anledningen till varför jag bloggar just idag är för att, A; jag lovade återigen Sussie att jag skulle göra det. Om jag inte passar mig så tar hon nog snart över hela bloggen! och B; jag kommer förmodligen inte ha möjlighet att blogga något innan det nya året rullar in. Nyår firas i Linköping.
Nu vet ni det.

hepårhe.


Som du gjorde mig, som gjord för dig


Imorgon, mina vänner! imorgon är det. Jag vet inte hur exalterad jag är över detta, jag fick senast i onsdags lite pinsamt fråga om julafton var på fredag eller lördag. Nu vill jag inte att ni ska få fel uppfattning här, jag tycker faktiskt om julen. Speciellt nu när alla julklappar är köpta och julmaten ligger i kylskåpet. Att det inte har snöat något känner jag inte som något förlust, fast inte som någon vinst heller. Mig kvittar det. Nä, okej, nu ljög jag. Lite snö på själva julafton hade ju varit trevligt.
De senaste dagarna har varit händelserika, ja faktiskt! Igår till exempel, så trillade vi ut på stan. Gratis inträde på Etage lockade och efter många om och men hamnade vi tillslut där. Dansade till gamla shlager och disco dängor, tyckte livet var ganska kul och blev äckligt trötta.
Men som sagt, imorgon...

Här kommer lite bilder från instagram.Låt dom prata på, det är underbart.


Av någon anledning känner jag att jag inte kan släppa bloggen. Fast inlägg blir det lite av och ofta är dom korta och lite torftiga. Fast det kanske duger. jaja.
Jag skulle kunna skriva en jefla massa om helgen men väljer att inte göra det, för jag tror helt enkelt inte att ni vill veta. Pojken från Linköping var hur som helst här och det blev kalas. Vi gick till Babel och blandades med trance och 30plussare, fast det var fint ändå. Andrew Fletcher från Depeche Mode var DJ och kom igen! lite coowlt är det ju ändå! Depeche Mode – Just Can't Get Enough (Single Version) Jag menar ju det.
Resten av helgen var mest moln och fjärillar.
Idag knackar vardagen på, dags för plugg och jag är trött som aldrig förr. Det känns sådär att gå upp på morgonen men gillar ju ändå tanken av att det bara är en dag kvar i skolan.
Julstämmningen då? na, det kommer nog...på lördag kanske...


Hur skulle dom förstå? dom vet ingenting om oss.

Står du som jag på din balkong och vilar i kaoset som var


Okej bloggen, världen, ni. Såhär ärre! Igår kväll hade vi någon slags lussevaka. Vi tog det relativt piano men lyckades ändå avsluta kvällen med knas. Två pojkar bokade en sista minuten resa till Teneriffa klockan fyra imorse, några timmar senare åkte dom. Vi andra stannade kvar i lägenheten, minst sagt förvånade! och otroligt trötta. Den sena kvällen/natten följdes av morgonträning vilket självklart har resulterat i en trött och sliten Louise.
Men det blev en tisdagsfika ändå. Shopping blev det också, inte för mig men för Sussie. Själv är jag shoppingsugen som satan MEN! pengar ska sparas och redan köpta kläder ska användas! dessutom har jag några julklappar kvar att inhandla. På tal om jul så har centrum klätts i fina lampor, det är fint och det var allt.


Hallå är du där? är du kvar? Hallå finns det någonting kvar?

Så varför ligga här själv varje natt, när du kan ta på mig som ingen annan kan


Jag har utlovat ett inlägg till ingen mindre än Sussie, så jag får väl ta och tejpa ihop ett då.
Hm..okej...vad har hänt..vad har hänt....? Det var väl cirka en veckan sen sist...Äsch, vi struntar i skolveckan, den var säkert tråkig. Helgen var desto mer spännande. Eller mjaa..jag åkte till Göteborg och höll i en OS-medalj (tycker fortfarande inte att det är någon bigdeal men det bör ändå nämnas!). Ja, jag gjorde självklart en massa andra grejer också. Fick träningsvärk till exempel! sen gick vi på Liseberg också. Det hände inte så mycket egentligen, men som små fån gick vi runt och tittade på lamporna. "Vad fint det äääär!" sa vi och sen spelade vi lite spel. Jag kom på mig själv att ha det riktigt trevligt, ja det var liksom mysigt på något vis. Sen var det inget fel på sällskapet heller.
Tjejen jag bodde med var från högtuppilandet och pratade gnällig stockholmska. Det var mindre trevligt när jag landade på hotellet med huvudvärk...annars var det trevligt, som sagt, väldigt trevligt, trevligt är nyckelordet.


Dom vet ingenting om oss

Vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå, på vilken sida som vi står.


Okej, så här är det. Dessa dar så är jag helt enkelt inte så pepp på att blogga. Livet är bra, fast det har ni väl redan läst om. Att allt är lugnt, ja det vet ni också om.
Jag åkte till Vittsjö i helgen, det hade jag tydligen också nämnt!, det var hur som helst väldigt mysigt. Storebror har precis införskaffat sig ett körkort och stolt som han är så erbjöd han sig att hämta mig vid stationen. Jag var tacksam, såklart! och resten av kvällen följdes av mixande och lillasysterstorebrorhäng. Annars sov jag mest hela helgen, jag antar att det var välbehövt.
Just det! jag bar ved också.

Jag har inget mer än mina tankar.


RSS 2.0