Du är så Delelelelelelelelikat, jag vill ha dig väleleleleleleleleldigt snart!


Jag sitter och äter onyttigt, det är okej. Säsongen är slut och jag avslutade den dåligt. Jag var i otroligt bra form och tekniken i hoppningen var förbannat mycket bättre än tidigare, fast vad spelar det för roll om man missar plankan med en halv meter! Känslan kan endas beskrivas med en massa svordomar, men eftersom detta är en (väldigt) seriös, barnvänlig och stilren blogg (höhö) så tänker jag bara skriva, JÄRNSPIKAR!
Eftersom mina träningskompisar hade en veckas vila förra veckan förväntade jag mig att det samma skulle gälla för mig, ja fast denna veckan dårrå. Jag hade fel, på onsdag är det pået' igen. Fast jag klagar inte, det är så tråkigt att bara sitta hemma ändå. Jag vet absolut inte vad jag ska göra just nu! Jag behöver semester!

Det får bli en sötizbild på Håkan.


om du vore bränd som mig, skulle jag gå hem med dig. Då skulle du vara allt jag någonsin velat ha.








Making up for teenage crime


Jag började dagen med en fotorunda ute i vildmarken, eftersom jag var trött på både katt och häst fick det bli fåglar idag. Det var faktiskt riktigt roligt.
Efter mitt lilla äventyr hade jag inte så mycket att göra så jag bestämde mig för att åka till pappa. Jojje lärde mig lite om hur man DJ;ar. Jag insåg ganska snabbt att det var förbannat roligt men också att det var väldigt svårt. Jag fann mig själv med huvudvärk efter sisådär en och halv timmes spelande. Jag var hooked!

aja, en bra torsdag.

okej, okej, du sa okej, jag skär upp hela stan för dig.


Åh, jag är så nöjd med dagen. Träningen var väldigt rolig och gick riktgt bra. Jag trivs bäst när vi bara är två på träningen med Morgan, träningen blir lugnare och mer kvalitativ.
Annars har jag bara haft bra tajming idag. Jag älskar när det blir så. Tåget till Malmö rullade in precis när jag kom och var i princip folktomt.
När jag skulle hem var jag fast bestämd för att ta tåget från centralen och inte Hyllie, (jag tycker att Hyllie är obehagligt på kvällen) men när bussen till Hyllie körde upp nästintill framför näsan på mig var jag bara tvungen att hoppa på. Väl på Hyllie var tåget som annars hade passat så bra inställt och det var 20 minuter till nästa. För att undkomma kylan satte jag mig på ett tåg mot centralen, tåget blev försenat (20min) så jag hoppade av vid triangeln istället, bra gjort! Där träffade jag en vän och vi tog tåget till Hässleholm tillsammans.
Därefter missade jag bussen till Vittsjö och nästa gick om en timme, nu kanske du tror att min tur och tajming hade vänt men nej! mamma var på möte i stan. Jag gick dit och fick sedan skjuts hem.
Detta kanske är väldigt ointressant information men det är väl i princip poängen med bloggar ändå? :)


Jag skulle spöa 15 gangsters för dig!

Drömde om dig inatt igen, måste vara för att du är känd.

Jag försöker komma på orsaker till att höra av mig

JSM är slut och sista dagen blev trevlig även den. Jag hejade fram mina kompisar och träffade som alltid trevliga friidrottare. Nu ligger jag i sägen och tänker nog bänka mig här resten av dagen. Åh vilken latmask jag är. En veckas träning ligger framför mig och till helgen är det senior SM som gäller. En bonustävling kan man säga.
Jag är så sjukt opepp på att göra något vettigt just nu. Försöker fördriva tiden med filmer och bloggande. Låter depp! vill att någon ska ta tag i mig. Tills dess, Tack och hej leverpastej. (blev sugen på det nu, typizzzkt!)



Förbjudet är spännande, kommer aldrig kunna låta bli dig
Du är allt jag ser och hör.

Jag vet att hon är söt men håll tillbaka.


Okej, JSM. ....var börjar man? Jag gick in för att vinna ett guld, hoppade nytt personligt rekord och tog hem ett silver. Var jag bitter? ja faktiskt! Men ett silver är ett silver och tjejen som vann hoppade riktigt bra. Hon vann, fair and square så att säga och efter att ha gått runt och stajlat lite med min medalj insåg jag att jag var ganska nöjd med mig själv.
Efter tresteget väntade längdkval med 28 andra tjejer, wohoo! typ. Jag hade trampat genom bakre delen av hälen (tror jag) under tresteget och hastigt och lustigt bestämde jag mig för att hoppa ändå. Tejp på och i första hoppet blev det 5.39, men missade plankan. Därefter hoppade jag 5.38 två gånger! och kvalgränsen till final låg på 5.40. Jag som aldrig hoppat så jämt och som faktiskt inte trodde att jag skulle kunna hoppa överhuvudtaget såg detta som ganska komiskt. Så när mina medtävlande lämnade arenan gråtande, fnissade jag faktiskt lite åt min prestation. Jag hade nog inte ork att bli förbannad.


För jag kommer!
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.

Ingen svart magi, jag är bara halvt naiv.


Det har varit en bra dag, ja minsann, en riktigt bra dag. Vid halv två tränade jag med Vuk och sen åt jag så mycket lasange som jag bara orkade, alltså allt som var kvar. Därefter tog jag tåget hem vilket gick smärtfritt förutom att killen som satt bredvid mig luktade toalett och då syftar jag inte på tvål eller sånna dära luktagottpåtoaletten-grejer, utan ja..ni vet..
Tåget följdes av buss till Bjärnum och vandring hem till pappa. Jojje var där, det var trevligt.
Dom var minsann minst lika peppade på JSM som jag är. Åhå så fin familj jag har!

Här är jag och en massa finska funkisar.

Nu är det bara jag.

Du når mig varje dag. Tar dig in i mitt liv som ett jävla virus.


Jag sitter i sängen och fryser om mina fötter. Det är inte konstigt att jag fryser, jag har cyklat fyra kilometer hem från skolan i motvind. Förövrigt verkar det som om jag har motvind vart jag än cyklar nu för tiden. Det låter djupt fast det är det inte, bara kallt..och tröttsamt.

På kemilektionen var jag dum nog att börja fnissa åt ordet metanal och sedan även etanal (ett anal). Det var dumt för att läraren inte gillade det (OBS! tyckte att jag hade kissochbajshumor) och för att jag inser att det var en aning omoget. Äääh va fan! det är så kul att fnissa så det gör inget.

På mattelektionen frågade jag 118800 vem jag var och fick svaret;
"Louise är en tjej med stor potential med som inte kommer fram riktigt här i livet.
Hon är otroligt charmig och söt men är aningen blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens.
Med lite mer skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill."
Jag vet att detta kanske inte stämmer men! jag gillade det så mycket att jag kommer inbilla mig att det gör det.




Du är inte trasig, behöver inte fixas. Du kan sluta leta för det finns inga fel.


Åh vad jag älskar träningarna nu för tiden. Det är soft och slutar alltid med att jag fnissar otroligt mycket. Susanna fnissar också, jättemycket, hon är kul.
Jag fick G i fysik A, jag är lite missnöjd faktiskt. Äh, det är sånt som händer. Jag gjorde en bra träning och hjälpte Jakob med engelskan istället.
Nä, annars lever jag mest på rutiner. Det brukar bli så innan en stor tävling. För att inget ska gå fel så gör jag sånt som jag gör jämt. Skola, träning, mat och kvällsaktiviteter görs på rutin, i princip samma visa varje dag. Kan tyckas tråkigt men i min hjärna är det fullt ös, rutiner är allt jag pallar fokusera på.

Här kommer lite bilder på mina träningskompisar



Det är något konstigt med dig, något annorlunda med oss.


Jag har idag, söndag, inte gjort sådär fruktansvärt mycket. Fast enligt mig är det en söndagsregel, gör så lite som möjligt liksom. Fast att ligga hemma i soffan/sängen/pågolvet hela dagen kändes bara för tråkigt. Sååå, efter lite disk och allsång/disco i längenheten begav jag mig mot stan eller rättare sagt entré, mest för att bussen som går dit kom först. Bussen av överfull och så även entré, och inte var det överfullt av trevliga människor heller! Nej, det var gamlingar som gick för långtsamt, barnfamiljer vars barn springer omkring just överallt! och dagenefter ungdomar som klättrar på busskurer (de sistnämda tyckte jag dock var lite roliga också). Nej, jag spenderade nog en timme på entré men sen åkte jag hem, trött och frusen.
När jag kom hem insåg jag hur förbannat skönt det är att bara vara hemma och myza. mmmm..

(Jag märker att jag allt som oftast har glasögon på bilderna här på bloggen, jag tror att jag känner mig lite mer disco då.)


Jag slutar aldrig jaga dig. Det är något annorlunda med oss.

In this kiss I'll change your bore for my bliss.

I ask nothing of you, not even your gratitude.

Klockan är nio och jag har varit vaken i 16 timmar, jag sov dessutom inte så bra inatt. Du kan nu ganska snabbt räkna ut att jag har varit ute på äventyr idag. Ja minsann! jag åkte till Göteborg och slog till med personligtrekord, 12.25 och kom tvåa.
Det är såklart alltid roligt att hoppa personligtrekord men den här tävlingen hade det där lilla extra. Tresteget var dagens första gren och speakern hade i princip all fokus på oss. Låtarna jag hade önskat spelades till varje hopp och publiken var på G. Ärligt talat har jag inte mått så bra som jag gjorde när jag stod på ansatsbanan på fruktansvärt länge. Jag kände mig bra, en skön känsla!
Eftermiddagen blev väldigt flummig, tränarn' hade inte heller sovit så bra och bidrog med en del flum. Jag fnissade åt allt! Minh var arg, blev trött, blev rolig.

Här kommer en fnissbild på mig och Susanna

You say i'm not worthy to break your heart.


Jag köpte ett par nya solglasögon igår och märkte då hur kul det är med just solglasögon!
Så jag tänkte för mig själv; Jag borde samla på solbrillor! Jag tänkte sedan vidare och insåg att det nog inte är det bästa man kan samla på. Men vad är då det bästa man kan samla på? Jag tänker direkt på stenar, det finns så många olika och antalet stenar i världen är oändligt! Okej oviktig (läs nördig) information.
I onsdags insåg jag också att killar är starkare OCH smartare än tjejer. Jag baserar detta på min egen klass och märker hur nedlåtande det låter. Aaa va fan! vi är ju bra på annat som Maria sa. (väldigt polistiskt inkorrekt.)
Imorgon åker jag till Göteborg och idag ska jag göra en pastasallad ala Louise för just detta evenemang. Jag är pepp!
Här är en rolig sida; http://gobarbra.com/hit/new-e200b58c702043d98b98241b1d49e2cc
Ja! jag fnissade otroligt mycket!

Nej jag är inte stencool! Det bara blev så....


Glasögon+regn=äckligtjobbigtochjättedumt!

I'm cool like eskimo chicks on discovery channel.


Idag tycks vara dagen då alla blev sjuka. Coach är till och med sjuk! det händer nästan aldrig! Men jag är frisk och det är ju bra (knock on wood). Såhär tio dagar innan JSM blir jag alltid en aning hypokondrisk. Det blir inga onödiga äventyr (fast det finns nog inte) och sjuka människor försöker jag undvika.
..och på tal om friidrott. Till helgen åker jag till Göteborg för att tävla i en tävling som roligt nog heter Road to Göteborg 2013. Hur som haver är det meningen att jag ska önska tre låtar som kanske kommer spelas när jag ska hoppa. Alltså som en sorts peppningslåt. Väldigt festligt tycker ju jag. Så under de senaste dagarna har jag jobbat för att hitta de tre perfekta låtarna. Det är svårt!

Här kommer tre bilder på min kompis MegaMaria



I'm hot like telemundo chicas on a solar panel

Ingenting är vettigt 03.30 (07.30)


Det är idag tisdag och jag ska skriva slutprov i fysik A. Är man pepp eller vad! Jag har köpt en skagenrörawrap, jag tänker inte göra samma misstag igen. Mat är min nya filosofi!
Jag har egentligen ganska bråttom, men jag var bara tvungen att starta datorn för att lyssna på lite Laakso. Jag visste inte om det innan, men jag är helt galet kär i låten Norrköping.
Annars har gårdagen och faktiskt även söndagen varit ganska konstig. Mest för att människor har varit konstiga. Äsch, jag klagar inte.


You were cool like the air between the stars.


Idag åkte jag till...ja okej jag vet inte säkert vad det hette, kanske var det Farstorp. Hur som helst hölls det 30års kalas, ja eller kalas och kalas. Överraskningsfest är nog det rätta ordet. Eftersom detta var min första överraskningsfest ever så var jag nästintill nervös. Det pirrade lite i kroppen som det gör när man går och håller på en hemlis. Sådär barnsligt kul, typ.
Huvudpersonen var/är vegetarian och således bjöds det på en vegetariskt buffé. Det spännande med denna buffé var att jag absolut inte visste vad det var för saker jag stoppade i munnen. Även detta blev som en slags överraskningsfest, i munnen dock, och jag gillade det. Ja, jag är lite förvånad och nej! jag tänker inte bli veggie!
Andra spännande saker som hände var att Björn Kleinhenz (Björn Kleinhenz – The Quest For Your Heart) var där och spelade (han är nämligen bra kompis med min bror). Ingen annan tyckes reagera på detta så som jag gjorde, jag var ju lite starstrukk. Det är alltså killen vars musik jag sitter och lyssnar på här hemma och vars låtar jag har stjärnmarkerat. Jag var ju bara tvungen att gå fram och berätta hur duktig han var.
Ja det blev minsann en trevlig kväll, förutom det faktum att 80% av gästerna rökte, innomhus. Fast i och för sig tänkte jag inte så mycket på det till slut. Nej det var trevligt som sagt.


Var hon vackrare än mig?


Jag har som ny vana att spendera mina kvällar på att lyssna på musik. "Det gör man väl alltid när man sitter vid datorn" tänker kanske du. Men jag menar verkligen lyssna!, bara lyssna. Hörlurar på, den bästa spellistan och sen bara stänga in sig. Åhå vad skönt det är. Jag tar mig liksom tid att verkligen uppskatta musiken, texten, melodin, känslan, ja hela köret. Plus att det är ett utmärkt tillfälle för dagdrömmar.

Och på tal om vanor eller egentligen på tal om förändring. För ett tag sen satt jag och hade en lång diskussion om förändring med en vän. Jag inser ganska snabbt när jag läser min blogg, när jag lyssnar på mina spellistor och när jag tänker på mitt liv att jag sannerligen har förändrats. Eller kanske utvecklats. Fast vem kan begära något annat? jag flyttade hemifrån när jag var sexton. Saker förändrats.
Jag tror nog att de flesta av mina vänner hemma i Vittsjö inte längre vet vem jag är, jag menar verkligen vet vem jag är. nu.
Fast det känns ju skönt, att jag utvecklas, att jag förändras. Jag blir liksom den jag är. För tänk vad hemskt det skulle vara om man inte kunde lära av sina misstag och upplevelser.
Sen diskuterade vi vidare. Förändring förväxlas ofta med anpassning, som enligt mig är en helt annan sak. Jag har inte anpassat mig till livet i Malmö eller de människor jag mött. Om du då frågar om jag skulle vara samma människa om jag bodde kvar i Vittsjö så kommer jag ändå svara nej. Hur som haver sitter jag nu här, det är ingen poäng i att analysera mera, det handlar ändå bara om att leva.
För allt är ändå så abstrakt, jag slutar skriva nu.



Hjärtat slår sällsynta slag. Minnen av illusioner är allt jag har.


Jag har idag lovat mig själv att inte besöka facebook. Det är egentligen jättedumt, eller ja väldigt onödigt. Men jag märkte igår att jag inte bara var smått beroende av det utan att jag även tyckte att det var väldigt tråkigt. Jag var så förbannat trött på facebook! denna fantastiska skapelse. (liteironi)
Har det varit svårt? Ja banne mig! och jag märker hur hemskt det låter. Jag borde inte spendera så mycket tid vid datorn. Fast saken är den att mellan träning, skola och läxor har jag inte ork att göra något annat än att surfa.
Andra anekdoter? Jag bevittnade det klassiska jagharinteträffatdigpålängesåjagvetintehurjagskahälsa-mötet på bussen idag. Killen går in för ett handtag och tjejen för ett famntag, killen slingrar armen från hälsningsläge till flickans rygg. Ack! jag fnissade.
Resten av dagen spenderade jag i skolan, på träning och i stan, mest på Humana där jag köpte lite nya kläder. (bilderna) Det var ju trevligt.

Men jag ska fortsätta ännu en dag. Även om du aldrig kommer tillbaks.



Love can be a meaningless emotion, Pretty words that we're obliged say.


Igår var ingen vanlig dag, det var Jakob aka Sandy aka Silversvallet aka JaketheSnake aka Jakobee aka Sandmasken aka Jakke Sandmans födelsedag. Vi slog på stort och spenderade hela eftermiddagen i stan för att köpa presenter till honom, det blev tillslut 11 stycken tror jag.
Därefter begav vi oss mot Kroksbäck och Jakob bjöd på tårta som enligt Susanna var citat; "Den godaste tårtan jag någonsin ätit!". Detta kan bero på att Susanna inte gillar grädde eller smörkräm varpå den här tårtan endast var gjord av choklad.
Det blev hur som helst en väldigt lyckad kväll och Jakob är en fin kille.


Let's not let our hearts get in the way.
Now you know of my cruel intentions.

RSS 2.0