HumHum från Humelgården


Jag är i Stockholm. Telefonen fungerar inte, så ni kan inte nå mig. Jag märkte, deppigt nog, att jag saknade min mobil fruktansvärt mycket. Facebook, sms, internet osv. Jag har även gjort Sveriges sämsta kändizspottning, Johan Palm, (den där lille idolkillen, äh googla) med flickvän. Försökte vara cool och inte glo, svårt.
Och JA Josefin! jag hittade Beyond Retro och JA jag köpte två plagg och JA jag tänkte gå dit imorgon också för JA det ligger precis vid hotellet och JA du borde ha följt med.
DN-galan var soft och Stockholm är varmt.


What's going on Pablo? Tell me what the fuck is going on!


Vänner, det händer! Jag åker till Stockholm imorgon. Jag förstår inte varför men Stockholm känns som min grej. Jag måste nog bo där någon gång. mmm.
För tillfället känner jag mig ganska kluven. Allt och alla tycks vara utspridda. Jag är ständigt på resande fot men ändå känns det som om ingenting händer. Idag försökte pappa hypnotisera mig. Det var intressant, lite läskigt men väldigt skönt. Jag fnissade mest. Men det fungerade!
Annat som har hänt är att jag har fått en jeansväst och en resväska.
Just det! jag och sussiie prövade Mat24's hemleverans, det var kul OCH gott.

och nya brillor

You know I need you, I'd never let you go. I love you Pablo, you said you'd never leave me.

I'm a showrocker. I rock the show


Jag vet inte varför men just idag så händer liksom saker precis som dom borde. Allt löser sig. Jag går till fel perrong, hittar rätt på minuten. Hoppar på fel buss, hoppar av precis när bussen tillbaka kommer och tajmar precis till rätt buss. Jag går till handendärsnubbensomgörinlägg, han har glömt bort att göra mina inlägg så jag måste hämta dom nästa vecka och nu kommer det bästa, jag får dom GRATIS! istället för att pröjsa 1000kr!
HEJHEJ! jag blev glad!
Dessutom har jag lyckats mixa ihop en massa låtar, bara så där! det rullar liksom bara på! 
Nu är ju klockan bara 11:36, så dagen kan ju vända MEN! jag är optimistisk!


Jag är dig tills jag ändrar mig, är dig tills jag vänder mig.


Klickklick! Om två dagar-->

..ochHästpojken får mig tårögd. Emmaboda jag vill ha dig! :/
Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat

Nej doktorn jag kan inte se skillnad på idioti och romantik


Just idag känns det som om hela världen går på autopilot, ingen orkar och ingen vill.
Jag åkte till Åhus med mamma, tittade på beachhandboll och därefter åkte vi till mormor. Hon bjöd som alltid på kakor och jag hittade en jacka. Väl hemma hittade vi kantareller och det var ju trevligt.

Blandade bilder från dagen


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/97466/louisearvidsson?claim=fvc2hfc2786">Följ min blogg med

Längesen, äntligen, jag vill inget annat!


Jag är i Vittsjö igen, hoppas ni hänger med i allt framochtillbakagrejs. Själv känner jag mig uppochner. Efter träningen visade jag mixern för Sussie, försökte lära henne lite, hon fick panik så vi åkte in till stan. Åt thai på Lilla Thai, beställde the usual och sånt. Jag köpte skivor för lagring av bilder och Sussie en navelpiercing, jag valde, en älva, hon blev nöjd.
Nu har jag prövat alla lager på photoshop, jag vet att det är skevt men jag måste prova.
(jag väljer att höja volymen i hörlurarna när nyheterna sänds, Norge, jag orkar inte! för mycket! för tragiskt! Vad händer!?)
Visst skiter jag i dig, men inte i mig.


Jag åkte in till stan idag, ja! det är sant! Trots ösregn och blåst tog jag bussen in till centrum, hoppade av vid Gustav och gick raskt in i närmaste affär. Därefter prövade jag kläder som jag redan visste att jag aldrig skulle köpa. Jag fnissade åt mig själv, snurrade några varv i provrummet och gick vidare. Det är lite deppigt när man tänker efter. Folk brukar säga att det bästa med Sverige är den svenska sommaren, just nu känns det mest som bullshit. Det är sant som dom säger, sommaren regnar bort. Jag provade höstkläder idag. Det enda jag köpte i stan var ett paraply...
Denna veckan tränar jag i princip varje dag. Det är ganska skönt och det rullar liksom på.


Jag borde gjort och gjort det ogjort

You aim too low, and I have had enough!


Åhå! imorgon! Jag har under de två senaste dagarna agerat potatis, endast lämnat soffan/sängen för träning och mat. Så otroligt deprimerande! Men imorgon! imorgon händer det faktiskt något. Vad? Neee, ni får hänga lite faktiskt. Om jag berättade skulle du bara bli grön.
Tränade i ösregn idag, vilket egentligen var lite mys för jag pumpade electro. Ni vet när musiken liksom passar perfekt till väder, humör, ja allt, så var det idag.
Vid ICA såg jag en man tvätta händerna i en vattenpöl. Vi säger såhär, Vittsjö <3

Låt mig andas ut.


Åker fram och tillbaks. Hit och dit. Malmö till Vittsjö och tillbaka igen. Ni vet. Det blir stökigt och jag måste prega ner alla mina kläder i diverse väskor i hopp om att inte glömma något otroligt viktigt. Splittrad är känslan. Åh! I-landsproblem! ni gör mig galen!
Annars är det bra. Kul väder, eller nej. Sov bort dagen igår. tvi!
I onsdags skulle det egentligen firats lill-lördag på Babel. Men vännerna bangade och vi två som blev kvar tappade liksom lusten. Jag köpte thai-take-away och det blev en hemmakväll med film och mixande med MegaMaria. Det var mys, men tydligen var KNDVGN och Babel fett, ajaaa..
Träningen är trevlig. Jag har saknat mina träningskompisar. Dom är festliga.
Nu åker jag. orkar inte! gaaah..


Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.


Jag sitter i lägenheten och liksom vädrar ut all luft som varit instängd i en veckan och blivit sådär äckligt kvav och varm. Inget konstigt alls. Men! utanför fönstret hör jag hur två ungar leker varpå den ena säger "tsss det finns ju ingen som vill ha dig! vad trodde du!". Okej! jag vet att barn kan vara så där hemskt brutalt ärliga ibland, men ändå! eller är det så att vi från de mindre byarna liksom var liiiite schysstare mot varandra än storstadsungarna? äh! jag vet inte. Jag minns liksom inte riktigt hur det var att vara barn. Men det är ju inte okej att säga sånt. Jag gjorde det typiskt svenska stängde ballkongsdörren och dansade vidare till min poplista.
Vid det här laget är det väl underförstått att jag befinner mig i Malmö. Jag tog ett bra tåg, nästan helt folktomt. Köpte mat under hundralappen, satte upp min mixer och liksom pysslade med den hela dagen. Detta följdes av ett bad och funderingar bland badbubblor. En bra dag.

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men..
..Kapten Röd är socker.


Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om!

Illusion. attraktion. Fiktion.


Dagarna rullar på och jag njuter av det faktum att jag inte längre lever på rutiner. Visst blir det mest friidrott men det har jag inget emot. Jobbet är avklarat och jag tänker spendera pengarna på en massa onödiga saker, helst så snabbt som möjligt. Att spara är inte min grej, onödiga grejer är.
Det blev Göteborg i helgen. Jag lyckades under loppet av en timme, gråta, skratta, hoppa 12.28, ta hem ett brons och krama kramar i överflöd. Därefter slet jag av mig tejpen och åkte hem. Befriande.
Veronica Maggio var bra. Val av låtar, scenframträdande, känsla...allt. Visst var det kanske ingen "Håkan Hellström", men svårt att toppa liksom. Skulle snurrat in på tivoli också men Sussie ville ha krubb och hemlighetshus så det blev kebab och sista tåget hem, som tragiskt nog gick 00.20.
Det väntar en del kalas i den snaraste, så ni får hänga lite.


Jag vet någonting som du inte vet, du är kär i mig.


åäh, är trött!
Jobb. sopa. överallt.
Jag, mixat med Jojje.
Imorgon. malmö.
sjukgymnast. träning.
vill ha. FETA högtalare.
VERONICA MAGGIO! imorgon.
Vad hette telefonisten som gick i pension?
Comviq konTANTkort.
ett skämt.

blir inte högre nivå än såhär. mähä.
SORRY!


Titta på mig när jag dansar

All I wanna do is make it right and run back to you.


Jag känner att jag liksom tvunget bara måste skriva av mig. Mest för att jag inte kan bestämma mig om jag firar med tre smaskiga knäckebröd eller om jag tröstäter tre lagomgoda knäckebröd. Så den långa versionen om dagen kommer här, för er som inte bryr er om min friidrottskarriär och sånt kan ju fuck off just nu. (men ändå, kram på er). 
Okej, en helt vanlig tävling i Helsingborg. Jag är taggad och glad i hågen. Solen kommer fram, klarblå himmel och lagom varmt. Medvind och roliga motståndare. Nästintill optimala förhållande serverade framför mig och jag kände mig i kalasform! Det blev en bra inhoppning och i tredje hoppet fick jag till ett tolvmeters hopp. En bra start men det stämde inte riktigt. I fjärde tryckte jag på och gjorde mitt livs bästa hopp! men övertramp med 2 centimeter. HEJ JAG ÄR BITTER! TränarN var nöjd, hoppapåställetnöjd till och med. I femte hoppet hoppade jag iaf 12.46 (PB; 12.48), det var för mycket vind men jag är nöjd ändå.
Nu kommer den där dåliga delen av tävlingen. Anledningen till att jag tröstäter. I sista hoppet trampade jag genom hälkudden, för er som aldrig har gjort detta kan jag meddela att det gör ganska ont. Jag gjorde samma sak för ett halvår sen men lyckades ändå hoppa ett längdkval dagen efter, relativt bra. Men ändå! är lite nervös inför Världsungdomsspelen nästa vecka, sista veckan, största tävlingen hittills och jag som är på G. För snacka går ju, men nästa vecka gäller det.
Vi kan kalla detta för en cliffhanger..igen..


(foto; Mattias Abulu)

It's bigger than hiphop

Slut på cliffhanger


Lär mig räkna kolhydrater, är lite nöjd.

RSS 2.0