This can't be the meaning of it all. Everthing is just repeating


Jag har brännsår, under naglarna gömmer sig något svart (OBS! äckligt!), ryggen är stel, fötterna ömma och på fem av mina tio (tack gode gud) fingrar har jag kletat superlim. Hallå Sverige! Jag är en en working class hero! Och sanna mina ord! det är hard work, som man säger. Ja, nu skulle man ju kunna dra hela den där grejen om att det finns människor som har det värre och jag är inget annat än en simpel sommarjobbare. Nej, egentligen borde jag inte klaga utan vara glad över det faktum att jag faktiskt har ett sommarjobb. Och visst är jag det, men just nu, precis när jag har tagit mig igenom ännu en arbetsdag känns livet ganska tungt. Så en eloge till alla dom som hela året tar sig igenom sådana arbetsdagar, eller ialla fall en klapp på axeln som liksom ett "You go girl!", nukanske inte det var så passande. Men ni förstår ju vad jag menar.
Nu måste jag vidare till träning (klapp på axeln?)

JUST DET! igår hände det spännande saker! bra saker! roliga saker! mysiga saker! (OBS! detta är en cliffhanger!)


You'll learn how to fly, even if you don't try


Vet inte om ni redan har hört Rebecca & Fionas nyaste låtar ( Rebecca & Fiona – If She Was Away / Hard ). Ändå helt okej känner jag, dom toppar inte Luminary ones och är långt ifrån den där tunga electron dom har pratat om att göra. Men hey, vem gillar inte lite pop så här på morgonkvisten?
Igår var jag i Lerum och tävlade. Det var trevligst mest för att jag fick träffa mina FIG-kamrater (ja! jag syftar bland annat på dig Sussie) och en massa andra trevliga friidrottare. Själva tävlingen blev en timme försenad och jag började inte hoppa förrän klockan halv nio på kvällen. Klockan halv tio drog jag till med ett 12 meters hopp och kände mig nöjd med tanke på omständigheterna.
Idag är det midsommar, jag är sugen på shopping, men antar att allt är stängt idag, dessutom är det lite kärvt med pengar, men jag jubbar ju och snart rullar pengarna in.Hey world I'm tired!


OBS! tyckte att bilden i förra inlägget var för obehaglig! tog bort den!
Även idag har jag jobbat. Uppe med tuppen, slit och släp, och allt sånt där. Chefen klagade på att jag var för långsam, inte konstigt då jag fått dåliga redskap och ingen hjälp. Sen har han mage att stå inne på kontoret, ringa till min bror som sedan fick komma ut och säga till mig att skynda på lite. Chefen är mes! JA! jag är bitter! Rensa ogräs, Tviiiii! 
Annars blir det mest olika småjobb för mig och mina kollegor, den dynamiska trion, Pierre, Emil och jag, tillsammans är vi.....SOMMARJOBBARNA! (för rätt effekt, läs det som om det vore en superhjätes namn, tack). Åh, jag är så trött! det blir mest bara en massa flummig text om ingenting. 
Hur som helst! snart kommer min efterlängtade födelsedagspresent. Har jag inte berättat vad det är för något? Det är bara för att jag har planerat det så. Nu är det ju så att några av er redan vet vad det är för något MEN! för er andra blir det en överraskning. Tills dess får ni och jag vänta med spänning.


Of this black and blue

A whole day has gone by without a single thought of you


Första dagen på sommarjobbet är nu avklarat och trots att jag fick stanna fem timmar längre än planerat så känner jag ändå att dagen blev lyckad. Jag gjorde inga större tabbar och de övriga sommarjobbarna, vi kan kalla dom för mina kollegor, var väldigt trevliga. Visst är jag mest omringad av smålänningar men det funkar liksom. Jag är inte fördomsfull..

Nej, annars så hände det väl inte så mycket nämnvärt. Pengar rullar in som de ska, som man säger..


tiotusen hjärtslag, tiotusen tankar. Jag ser dig. Han håller om mig, men i tanken höll du om mig.


Jahaja.. skolavslutningen var rolig, eller rolig och rolig, den va som skolavslutningar ska vara. Läsk, stela kramar från lärare, varma kramar från klasskamrater, obligatoriskt klassfoto och betygsutdelning vilket alltid innebär applåder som efter den 20e eleven liksom dör ut och tillslut endast består av högst två personer som liksom bara gör det för att någon måste göra det. Dessutom spenderade vi denna avslutning med ettorna där i princip alla var bakis, detta gjorde skolavslutningen betydligt mycket roligare, i alla fall för min del.  
Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Sussie. Resten av klassen åkte till Danmark och snurrade runt. Men för mig och Sussie blev det thai och bio. Dagen efter väntade nämligen tävling i Karlskrona, där det  förövrigt regnade hela dagen så det behöver jag inte skriva om.
'

Tiotusen hjärtslag, tiotusen ljus. Jag ser dig. Hans läppar, jag hoppas att du ser.
Vad du missat

I'm not in love. I'm just obsessed with hearing you say yes.


Nämen livet rullar på. För den som undrar så är det Laakso som gäller idag. På fredag är det skolavslutning, fast jag har i princip redan sommarlov. Det talas om det sista sommarlovet, ett år kvar, student, snart, snart, snart! Jag orkar inte vänta, har inget emot att inte riktigt veta vart livet är på väg. Det löser sig allt som oftast ändå.
Idag åkte jag in till stan. Hade inget bättre för mig, plus att vädret var mys. Jag sprang på Tea och Sussie, det blev Subway och helt vanlig och ordinär onsdags shopping. Det var bra, jag köpte lite grejer, kommer det en bild kanske? vi får se. Har ju sagt att det inte ska bli någon sån där modeblogg.
Annat spännande som händer är att jag ska bli faster. Ja hör och häpna! detta är spännande på många olika sätt. Till exempel..När detta barnet fyller 18 år så kommer jag att vara 36. Trettiosex!! plus att en helt ny människa ska bli en del av mitt liv. Ja, ni vet, spännande.
Jaha, där ser man

Life is to short for you to stop now


Jag sitter och lyssnar på Thåström, redigerar bilder och inser hur trött jag är. Det har varit en hektisk dag. Det är student tider i Malmö och jag+Natalie åkte in till stan för att se när Malmö Latinskola sprang ut. Därefter var vi bjudna hem till Josefin Olsson och det var väldigt trevligt. Maten var god, musiken var bra, trevliga människor, en pratglad Stockholmare samt, hör och häpna, en discokula. Mhm, festligt värre känner jag.Det gör så ont när jag ser. Allt vi var, en känsla så skev


Helgen har ju som ni nog vet i princip endast innehållit friidrott. Först tävling i Göteborg GP som gick dåligt, eller mjaa, inget stämde, jag blev förbannad, hoppade 11.92 på ilska och slutade sexa. Dagen efter åkte jag till Lerum med klubben för att tävla i seriematchen. Först hoppade jag tresteg, gjorde en personlig revanch och hoppade 12.14. Därefter hoppade jag längd, hoppade 5.66 och hade allmänt roligt. Det intressanta med denna längdhopps tävlingen var att jag inte gjort ett enda hopp sen JSM innomhus. Blev jag förvånad? jo tack!
Jag sprang även 200 meter i stafetten. Du borde nu har räknat ut att jag idag är gaanska sliten.

Idag fick jag återigen träffa Sussie! det var roligt! hon var brun, jag var rosa (OBS! lite röd på näsan!). Hon var trött, jag var trött. Träningen var väldigt soft och därefter hade vi engelska och jag fick mitt efterlängtade MVG! :D
GLAD TJEJ!

Här kommer en bild på mig och Sussie, för att jag skrev detta blogginlägget för henne skull

musiken rullar, dom har glömt allt dom saknar på dan


Jag glider in i Göteborg och i hela stan ekar det av Håkan Hellström. Fast egentligen, det är bara i mina hörlurar det ekar "Johnny var Evas hjärtas låga..." Ja ni vet. Göteborg får mig att tycka att Malmö är så..så gammalt. Malmö, Sveriges tredje största stad och det tog mig två år för att jag skulle börja tycka att det känns gammalt.
På väg upp, flytta till Göteborg? "Jag behöver dig mer än jag vill ha dig..." Ja ni vet.
eller kanske Stockholm "en prålig värld av mingel, singel..". Fast Winnerbäck är väl Linköping? Googlar och lär mig; "Lars Mattias Winnerbäck, född Nilsson 19 oktober 1975 i Stockholm, men uppvuxen i Linköping." Se där ja!
Fast jag gillar Malmö, det är fint. Varmt, lagom, kul, nära hem, äsch! varför klaga. Malmö är bra!
Hur som helst, jag har landat på hotellrummet tittar på dålig TV och försöker ladda upp inför imorgon. Saken med imorgon är den att det kan gå absolut hur som helst. Visst så är det väl alltid men just nu känner jag mig extra ovetande om formen, vilket självklart gör morgondagen otroligt spännande.
Fortsättning följer.
JUST DET! åkte förbi Gullbergs kaj idag, tyckte det var roligt, är man Håkan-fan så är man.

obligatorisk uteochreserblogginläggswebkamerabild(er)

P.S hade tråkigt.

Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder!


Helgen är på ingång och jag sitter hemma i Vittsjö. Gårdagen spenderade jag i Hässleholm, RödaKorset och sen sjukhuset. Det blev mest en massa väntande och förflyttning av mig och tre tunga väskor, ryggen dog och sjukskötersorna tycktes konstigt nog inte bry sig. Är det bara jag som skulle erbjuda bärhjälp till en tappert (halvt)pendlande stundent? suck.
Idag har jag tagit blodprover, lyssnat på samma låt om och om igen och fixat saker på banken. Skriva namnteckningar, vika papper, koder, telefonnummer, dosor, mer koder, personnummer och jag ni vet. Sånt som händer när man fyllt 18. Världen är min. typ.
Jag har fortfarande Stockholmsdrömmar men åker istället till Göteborg, idag faktiskt. Snart. och på söndag till Lerum.

Universum är vikt åt dig själv

Hamnar du i helvetet, skicka ett vykort!


Känner mig kluven, allt i livet är just nu både bra och dåligt. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Jag skriver texter, lyssnar på depp och eletroniskt, längtar efter min 18års present, misslyckas på kemiprovet. Kroppen är i bra form och människorna runt mig är schyssta.
Jag vill åka till Stockholm. helst nu.
vet inte varför.För du är ingenting. Vi är ingenting. Det händer ingenting. Kom ur askan i elden med dig


Det kan hända att du under de senaste dagarna har suttit och surat över det fatum att jag inte har bloggat. Om så är fallet så ber jag härmed om ursätkt och kontrar med att de senaste dagarna har varit köttiga! Jag firade som de flesta av er förmodligen redan vet min 18års dag på Siestafestivalen. Det blev mycket skratt, dans, kramar, pussar, gratulationer, svett och nya vänner, summa summarum, jag hade jättetrevligt!
Ja det var ju festival och då är det kanske några som undrar över vilket som var min favorit akt. Jag har själv suttit och funderat över detta och vet faktiskt inte. Jag grät som aldrig förr på Håkan Hellström och han är självklart en favorit. Men jag hade fruktansvärt roligt på Crookers och The Kooks var riktigt bra.
Det finns en massa saker som jag skulle kunna berätta när det gäller Siesta men inlägget skulle bli för långt samt och framför allt för flummigt. Vissa saker minns jag mest som fragment och människors namn har jag glömt.
Här kommer istället en lista på alla artister jag såg;
* Ladytron
* The Kooks
* The Ark
* Marcus Price & Carli
* Oskar Linnros
* The Sounds
* Rebecca & Fiona
* Håkan Hellström
* Adam Tensta
* Daniel Adams-Ray
* Dada Life
* Wolfmother
* Crookers
* Billie the vision & the dancers
* Henrik Berggren

Samma sak, annan smak, måste prova


Midsommar är över och nattens äventyr slutar faktiskt nu, klockan ett, för mig. Det blev en lugn kväll. Mat, jordgubbar, lekar, mer lekar och allt sånt. Det var trevligt och liksom lagom mysigt. Jag hade planerat för en kväll med aktivt fotograferande men knäppte faktiskt inte en enda bild. Tråkigt måhända men så kan det bli ibland.
Imorgon åker jag hem till Vittsjö igen och på måndag är det jubb igen. suck och stön! jag är inte gjord för det här.Maria säger, "jag ska gå ut och dansa varje kväll."


Jag har svårt att sitta still! har svårt att stava rätt! och kommer definitivt inte kunna somna inatt! Imorgon smäller det, SIESTA! Fast det är inte bara Siesta som händer imorgon. Nej! imorgon är verkligen ingen vanlig dag. Jag fyller 18år! Idag fick jag en biljett till Veronica Maggio den 6 Juli av mina vänner i Malmö, dom är så fina! Som ni nog förstår så har dagen varit underbart bra. Åh! jag saknar ord! dumt att blogga då! skriver mest utropstecken!
Vill krama hela världen! Kom hit! Kom hit!

"jag ska gå ut i gatljuset, och dj:n, gör så han och jag kan flyga hela tiden"

RSS 2.0