Hjärtat slår, det slår skiten ur mig.


Den där känslan när man har städat i lägenheten, den är fin. Jag är sådär skönt nöjd med mig själv och ett lugn infinner sig. Jag har gjort något bra, puuh.  Men sen när jag gottat mig och solat mig i all glans som lägenheten nu kläds i, så inser jag att läxorna väntar. Den känslan är inte fin. Fast jag förestället ju mig att känslan av att både ha städat och gjort läxorna är fin så det är bara att sätta igång.
MEN! först ska jag se Take One-filmen igen, tihi.


Nej! jag har inga roligare bilder!

Don't you know that I'll be around to guide you? Through your weakest moments to leave them behind you


En dag som denna var precis var jag behövde. Jo visst! det var jobbigt att simma och det känns som om jag har cyklat en mil fram och tillbaka mellan skolorna. MEN! jag har haft så roligt! och det är framför allt tack vare Jakob och Susanna. Vi var alla tre fruktansvärt trötta under träningen så vi skrattade åt i princip allt. Vi var löjliga, tramsiga och allmänt roliga, ja enligt oss själva. TränarN sneglade lite mot oss ibland men log mest åt våra fånerier.
Nej, det var allt jag ville framföra idag.


- Susanna! hur vill du att folk ska se på dig?
- Såhär!!

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn.


Ostmackor, ja det är nog dagens grej. Nej egentligen har ostmackor liksom blivit lite av en vana. Det är så förbaskat gott! Just idag är jag för trött för att laga någon riktig mat, även fast laga mat egentligen betyder micra köttfärs och koka ris, inte så värst ansträngande?! MEN! idag får det bli mackor och frukt.
Vi har ingen träning idag, ja hör och häpna! så jag tog ett bad istället som en liten uppvärmning tills imorgon. Jag druknade inte idag och jag hoppas att trenden håller i sig tills imorgon.
Resten av dagen har jag spenderat på matteplugg, jag ska faktiskt inte klaga för vi har inte haft prov på år och dar. Dessutom ger det mig anledning att lyssna på den här listan Fanfanfan , den är ganska fin tycker jag. tss.
Nej annars händer det inte så mycket. Till helgen åker jag hem till Vittsjö igen, mest för att fixa mina hörlurar men också för att för första helgen på länge så har vi träningsfritt.

Gladtjej! 

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen
Är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyssDom måste lära sig gå, det är vad folk säger när det är vi två


Ni vet det där godiset Lakrisal? jag brukade gilla det galet mycket, men när jag köpte det idag smakade det skit! Det kändes så tragiskt!
Annars har dagen varit förträffligt bra! Jag drog inte till stan, köpte en bikini och pluggade matte. Sen hade vi någon grej med skolan där man tidigare hade fått välja olika yrken som man skulle vilja få lite information om. Jag hade valt reklam och design, ironiskt nog var mannen som informerade oss sämst på att göra reklam för sitt yrke. Aptråkigt!
Annat roligt som hände var att jag fick en massa kommentarer på min klädstil för dagen (bilden från igår). Tydligen var min jacka cool! och jag blev barnsligt glad. Sånt händer inte ofta!
Åh! du kanske undrar varför jag köpte en ny bikini just idag! Jo på onsdag ska vi bada, det låter sådär lagom dagisaktigt men går man en idrottslinje så måste man. Jag är ändå ganska pepp.

Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån.

You got spark, you got spunk.


Det har varit helg och jag är nu tillbaka i Malmö.
I lördags gjorde jag inte så värst mycket. Vid tolv tiden åkte jag in till stan och fotograferade Jojje och Gabriel, aka Digitalpanik, som var DJ;s på Diamantbanken. Därefter gick jag till kulturhuset och tittade på en fotoutställning. Det var otroligt fina fotografier som alla var naturbilder. Helt fantastiskt!
Resten av helgen vilade jag bara vilket inte har gett resultat, dessvärre.
Denna veckan får vi nytt träningsprogram och jag är förbannat förväntansfull! Jag hoppas självklart på att tränarN har lagt in en massa roliga hoppdrills och inte långa löpningar. Imorgon får vi svaret.

Jag har även hittat en jeansjacka, mumz!


For your love I would die hard like Bruce Willis

Ingen hade rört sig om du föll


Jag sitter för tillfället hemma och har ångest över det faktum att jag är just hemma! Solen skiner och jag borde var ute och njuta. Men det är ju just det jag har gjort! Imorse tränade jag, därefter spelade jag galet mycket gitarr i lägenheten för att sedan bege mig till skolan. Vi hade en lektion som slutade klockan två. Jag ville inte hem så jag följde med Seydi in till stan, vi mumsade glass och hade det trevligt. Sorgligt nog var hon tvungen att cykla hem tidigt och jag hade ingen lust att göra stan så jag cyklade också hem. Men på vägen stannade jag vid Pildammarna, solade lite, fotograferade lite och tyckte att det var måttligt roligt så nu sitter jag som sagt hemma.
Jag kan alltså antingen titta på Star Wars eller gå ut. Egentligen vill jag inte göra något av det.
Jag vill hem till Vittsjö! Där kan man sätta sig ute i solen och vara helt själv. I Malmö är man aldrig ensam! För lita på mig, jag har försökt! försökt att hitta en solig plats där man kan sitta och vara helt själv. Det finns inte.


Jag svävar högt och vägrar komma ner, Men ändå svindlar jag när jag ser dig i 3D


I Malmö är det vår, ja så förbannat mycket vår är det! Igår tog jag en sväng in till stan, traskade mest runder för att hitta en buss hem. Eller egentligen hade jag tänkt gå hela vägen hem från centrum men när solen hastigt gick i moln hade jag inte längre någon lust. Efter ett tags promenerande fann jag mig själv omringad av ganska skumma människor, detta ställe blev därefter "skumkvarteret" för mig. Hur som helst blev det en mysig dag.
Idag var det, precis som de andra 6 av 7 dagarna i veckan, träning. Jag stannade extra länge för att hålla Susanna sällskap dessutom var det en rolig träning. När jag kom hem slog jag på den här Idag spellistan, (Om du nu läser detta någon dag efter kan ju listan vara ändrad) och började städa. Helt okej.

Här kommer lite bilder från veckan..

Är du sjuk? kanske galen eller full, full av skit. Hoppas inte


I måndags stukade jag foten, inte kraftigt, men det gör ont. Detta gjorde att liksom hela resten av dagen blev ganska deppig. Efter det lyckades jag hitta miljoner andra aneldningar över att vara deppig, dumt nog.
Idag hade vi redskapsgymnastik med RIG och jag som inte är så värst ackrobatisk av mig fruktade detta ganska rejält. Men! jag överträffade faktiskt mig själv då jag för första gången lyckades hjula (In your face Bosseförragymnstikläraren!) och slå en kullerbytta på en plint.
Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska göra. Solen skiner och vi har redan slutat för dagen.
En tripp till stadsbiblioteket kanske, ja minsann festligare blir det inte här i Malmö.


Har du allt jag vill ha? hoppas inte!

Dom står och drömmer, det gör jag med. Det är det enda vi har gemensamt


Igår vad jag på kalas. Min mormor fyller 88 (tror jag, för mig är hon alltid 82) och vi åt smörgåstårta, som förövrigt är något av det godaste som finns. Vi diskuterade en massa trevliga saker och letade sedan fynd på vinden. En väldigt trevlig kväll.
Jag har i princip spenderat hela lördagen tillsammans med min bror. Först softade jag mest, prövade återigen på att vara DJ (för mig själv) och försökte lösa en rubiks kub. Därefter bjöd storebror på fest och en efter en trillade det in nya människor. De flesta var tydligen DJ;s och det blev en väldigt trevlig kväll, trots att jag knappt kände någon och var nykter när alla andra inte var det. :P
Imorgon åker jag neråt i vårt skåneland igen. Där finns det minsann ingen snö!
Livet är ganska fint just nu.

Dom vill ha allt som natten kan ge, men jag vill bara att du ser mig.

Vi var luft, luft och inget mera.För att inte hålla er på sträckbänken, jag fick ingen blåtira. Nu vet ni.
Annat som händer är att i princip alla lektioner denna veckan är inställda. Jag fick därför smått panik när jag insåg att hela tisdagen låg som ett frågetecken framför mig. Vad skulle jag göra? Ingen träning, inga pengar och ingen skola. Det låter kanske helmysigt, men jag som hade legat och myst i söndags OCH måndags var pigg på äventyr. Så jag följde med Susanna till stan. Där såg jag till min stora överraskning och glädje Anders Johansson (Anders och Måns), varpå jag sa till Susanna "aaaah! där är ju AndersochMåns-Anders!!!" med lite sådär pipigt röst. Jag råkade även glo ganska mycket så när han sedan gick förbi mig tittade han på mig och såg faktiskt lite rädd ut. Han kände kanske igen mig?
Efter att ha dödat några timmar i stan följde jag med Susanna hem. Susanna bor en bit utanför stan och på vägen dit fick jag se en massa spännande platser av Malmö.
Idag har jag tränat och sedan varit på utvecklingssamtal. Just då kändes dagen lite som en deppig Håkan Hellström låt, kanske för att Håkan var det enda som pumpades ur mina hörlurar.
När jag kom hem bakade Natalie kanelbullar och sedan kom även Jakob och hjälpte till. Jag hjälpte till att torka disken och anser nu att även jag var med i bakandet.
..och det känns som jag har gett allt jag kan ge, ändå har jag inte hittat vad jag letat efter

We're gonna make a you and I, we're gonna save the world tonight.

http://www.youtube.com/watch?v=t_Qr67iheFg&feature=player_embedded#at=88

Vid 55 sekunder kan du lyssna på Swedish House Mafias nyaste låt. Så soft!

Jag ska bli någon annan om du står ut bara en natt till, snälla sov.


Det finns en lite möjlighet att idag är dagen då jag fick min första blåtira! Låter det spännande? Mja, sådär spännande kan man väll säga. Det hela var egentligen en väldigt klantig olyckshändelse. Jag och två andra tjejer satt och masserade Jakob (lyxliraren!), jag tror att jag råkade kittla honom på baksida lår varpå han slår upp sin fot i huvudet på mig, inte med mening då. Ja, alltså inte så spännande.
Igår såg jag min första Star Wars film (IV) och jag gillade den. Detta kom som en överraskning för mig. Jag trodde nämligen att jag skulle tycka den var otroligt löjlig, men nä! när filmen var slut satt jag med ett leende på läpparna och ville dirket se nästa film, trots att den jag precis hade sett varade i två timmar. Star Wars <3 helt enkelt!

Jag försöker förvandlas, men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå.

i'm gonna make a supersonic man out of you


Jag sitter återigen hemma i Vittsjö, skogen, landet, tystnaden, ja ni vet vad jag menar. Jag har inte så mycket att pyssla med, vädret är lera och på TV visas skidor. Saker jag borde göra; Labbraport! Saker jag gör; lyssnar på gamla poplåtar, ni vet sånna dära hitzforkidzlåtar som egentligen är äckligt dåliga, och tittar på youtubeklipp. Ni vet sånt man gör på söndagar, deppigt att det är lördag!. BLÖ! Jag är dessutom fruktansvärt trött på facebook och känslan av att folk vet precis allt om en. Inte för att jag tror att någon bryr sig. BLÖ! Men när det kommer till kritan, är det inte förbannat mycket roligare är prata med någon IRL än på chatten?

Hemresan igår blev spännande, fast nu för tiden verkar det som om min tågresor alltid blir till relativt fylliga blogginlägg. Hur som haver, jag brukar allt som oftast lyckas åka hem utan att träffa någon bekant på varken bussen, tåget eller centralen. Men inte idag, förstå mig inte fel nu! jag gillar ju att springa på folk jag känner och igår kom jag i kontakt med inte mindre än sju stycken! antingen prat över telefon eller facetoface. Ja minsann!
Detta passade väldigt bra eftersom i princip alla tåg var antingen försenade eller inställda, således fick jag spendera en timme på centralen. Jag vill därför härmed tacka alla som befann sig på centralen eller pratade med mig över telefon igår. Själva tågresan hem behövde jag inte heller spendera ensam, vilket var trevligt såklart. :)

Annat kul som hände...jag fick hjälpa en intesåsvensk kille att köpa biljett. Jag tycks alltid bli tillfrågad om hjälp, utstrålar jag kunskap!? neee...
..hmm..det är kul när kostymkillar matchar sina konstymer med feta hörlurar. Ett bevis på att någonstans där under gömmer sig en gansksa festlig och färgglad kille.


...följdes av "on her"

Turn your back on love, you turn your back on me.


Igår var en väldigt bra dag. Vår kemilektion gick i princip ut på att vår lärare berättade om alla lektioner som kommer bli inställda. Vi måste ha världens softaste schema!
Annat roligt som händer i Malmö är att kronprinsessan är här. Hon och Vässlan ska komma till atleticum när vi tränar idag. Saken är den att de flesta verkar inte gilla kungafamiljen. Okejokej! jag vet att dom är människor som alla andra men just därför ska man ju inte hata dom om man aldrig har träffat dom.
Det ska tydligen komma en hel drös med fotografer också, och nej! det är inte för att fotografera mig. Dom vill alla ha en ett bildbevis på om prinsessan är på smällen eller inte.
Nae, annars är nog allt som vanligt.


We will be forgotten when we are gone.


Det här är alltså dagen då jag klippte lugg. Ja hör och häpna!
Jag hade under en tid funderat över att klippa lugg men kunde inte komma underfund med om jag passade i det eller inte. Jag frågade diverse personer om råd varpå de flesta sa, go for it! Men det var ändå med nervositet jag satta mig i frisörstolen idag. Det hela blev väldigt hastigt och lustigt. Jag satte mig på en buss, åkte förbi en frisörsalong, hoppade av, gick in och sen satt jag där.
Ja och vilket trevligt ställe det var sen! Massagestolar och fruktiga shampoon, varför klaga liksom?! Killen som klippte mig visste precis hur jag ville ha håret och var faktiskt väldigt rolig.
Blev jag nöjd då? Jag vet faktiskt inte. Ibland tycker jag att det är super men två sekunder senare känns det bara fel. Jaja.


Oh the world won't understand.

I like to bite New York, avec un knife and fork.


Att ta tåget på söndagar kan vara något av det mysigaste man kan göra. I alla fall idag. Jag tog ett ganska tidigt tåg och solen var påväg upp. Åh, det var så mysigt. Framför mig satt en liten kille på cirka 2 år, efter ett tag tittade han fram, drog på sitt största leende och sa "heeeej!". Ja minsann det gjorde min morgon så förbannat bra! Därefter fortsatte han titta fram med jämna mellanrum, det var kul. Han var så söt.
Min fina tågresa följdes av träning. Denna söndagsträning som så många tidigare var både jobbig och rolig. Morgan har fyllt vårt träningsprogram med nya övningar, dom är svåra men det är bara roligt.

Tack vare mitt nu ganska långa hår, kan jag ta discobilder. (också tack vare brist på andra aktiviteter)
My body rocks the rhythm, you beat my drum hard.

Ni får mig vart ni vill


Vi lyckades igår lura vår fysik lärare att tro att vi hade kemi och vår kemi lärare att vi hade fysik. Det var ett stolt NVID2 som var lediga igår. Jag gjorde min fösta träning sen SM och sen åkte jag in till stan. Där träffade jag MegaMaria och hittade/köpte en tröja som jag febrilt letat efter i en veckas tid. Glad tjej!!
Efter endast två timmar i stan va vi ganska nöjda och jag var famför allt vrålhungrig! Men när jag precis satt mig på bussen hem smsade Sanna mig och ville luncha (låter jag som en stockholmare eller vad!?) Detta passade ju bra med tanke på att jag var vrålhungrig. Jag hoppade av bussen och hoppade på en ny.
Därefter blev det ytterligare cirka tre timma i stan.

Idag inledde jag uppbyggdnadsträningen på riktigt och blev helt slutkörd. Bara 7 veckor kvar tills träningsläger i Spanien!
Eftersom jag inte hade så bråttom hem idag så blev det såhär...(och min tummenupphand ser förbannat muskulös ut!)

Vi är förlorare, vi två.

I feel your arms around me, but not the heat


Igår hade jag möte med min tränare, vi pratade om säsongen som varit och den som kommer. Jag har vilat i två dagar men kan knappt bärga mig till nästa tävling, och det är ju bra. Tränaren var förresten väldigt nöjd med mig och ärligt talat är jag ganska nöjd med mig själv också. Jag är dessutom väldigt nöjd med min tränare.
Efter mötet åkte jag in till stan och vandrade lite. Jag är förresten nästan helt säker på att någon fotograferade mig, två foton till och med, en med blixt. Jag gick vidare och försökte se cool ut...

Annars är nog allt som vanligt, ja i princip. Skolan är ganska rolig och imorgon ska jag träna. Nu när jag har vila spelar jag en del gitarr men kan inte förmå mig själv att göra något eget. Det går inte.
synd.

 

Get rid of the glitter and the gold. Put love where I feel it.


RSS 2.0