It's okey not to be okey


Just nu händer det inte mycket mer än att mitt längtande efter Siesta stör biologiplugget. Dessutom kliar det i fingrarna och gitarren åker fram, oops! what to do? Nä, men det löser sig.
Till och med mjölken taggar inför Siesta!

I can't sleep when the sun goes down


Jag har länge suttit och försökt komma på ett bra sätt att förtälja om gårdagen. Jag är ordtom men känner att bloggen inte får undgå en dag som den igår. Ni får därför ursäkta om det blir ett relativt färglöst inlägg.
Jag började hur som helst dagen med en fika på stan, promenerade runt lite med en kompis och åkte sedan hem. Därefter var jag trött som bara den och ville helst av allt bara sova bort hela resten av dagen. Men, jag sparkade mig själv i häcken, tog mig i kragen och cyklade hem till Daniella för att äta tacos med ett gäng trevliga tjejer. Efter cykling i regn och filmmys åkte jag, Maria och Natalie bort till skeppsbron. Vi åkte fel först, det var klantigt, fast det gjorde inte så mycket. Anywho, väl där entrade vi gamla K3, nu låter det som att jag visste precis vart jag var men ärligt talat så var jag ganska lost. Där lyssnade vi på Digitalpanik och jag fick berättat för mig att det är skandal och misär att jag aldrig har smakat falafel, då jag bott i Malmö i hela två år. Det var helt enkelt förjävligt! Jag känner hur ni nu sitter där hemma suckandes och hur jag sjunker till botten i era ögon. Så vi går vidare!
Digitalpanik var bra, riktigt bra och vi dansade på så gott som vi kunde. Det var verkligen kul och ett bra slut på en mysig kväll. Det är fina vänner jag har minsann!




I just want to feel like we're togheter

And now all your love is wasted, then who the hell was I?


På min lediga dag, alltså idag, har jag ätit kall (äcklig) tacos, sprungit runt i stan med Sussi, fikat med Sandra, pratat oändligt mycket om Siesta med Sandra, köpt nya löparskor, köpt två tröjor, klippt sönder en av tröjorna, blivit kallad Louise Andersson av min engelsklärare (fast han är tönt så jag bryr mig inte!!!!!!) samt bloggat och laddat upp den här bilden;


Så nu vet ni det.

You stabbed my heart in a positive way


Ja det där med att hålla sig sysselsatt går ganska dåligt. Nästan alla våra lektioner faller bort och på träningsprogrammet står "lätt vecka" vilket innebär endast fyra pass. Jag har alltså en massa tid över till att göra ingenting! Då blir jag hunrig, går ner till ICA, lagar lasange. Sen blir jag trött, sover någon timme eller tittar på film. Därefter provar jag kläder, töntigt jag vet! spelar gitarr och dagdrömmer. Låter kanske assoft! vilket det också är. MEN! det är framför allt tråkigt.
Jag har bara 38 minuter kvar på spotify och lyssnar därför på musik via YouTube. Det är jättedeppigt faktiskt!

Det här var alltså gårdagens inlägg som jag, konstigt nog, var för lat för att lägga upp. Sanningen är att dagen faktiskt blev ganska intressant lite senare. Jag grät till exempel till filmen jag såg!!
Ikväll hänger jag med SmalaSussi. Vi har tränat, haft ett seriöst prat med vår tränare, ätit lasange, tittat på Take One (igen) och lite sånt. 
Äh, jag är nöjd.


Hur kan dom tro på evig kärlek, hur kan dom tro på den nu?


Jag sitter hemma i lägenheten och har just tagit mig en titt på Siestas spelschema. Snart är det dags och jag är förbannat taggad! Överallt tycks folk prata om festivalen och här i Malmö kan du hitta posters lite här och var. Peppen ligger alltså nära till hands och för att försöka få tiden att gå lite snabbare planerar jag att hålla mig ständigt sysselsatt, det går bra, jag pillar bort nagellack, (tjoho?)

Helgen har varit bra, ja! till och med över förväntan. Tävlingen gick riktigt bra, lördagen var soft och fredagen var mys. Denna veckan har jag en del planerat, planer som lätt kan ställas in, men hur som helst tänker jag stanna i Malmö under helgen och det måste ju innebära äventyr. Fast just nu är "att städa rummet" prio1, dags att dra sig vidare kanske, ska bara pilla bort allt nagellack först (tjoho?). och lära en norrman hur man delar tystnad.
Funderar bara över vad jag ska göra med alla ballonger?! to be continued.....så att säga.

(den här bilden kan du kolla på när du vill köra argaleken med mig, Sussi!)

Jag ger upp, jag lägger ner. Kulan är din, bara sikta skjut, för nu är allt slut. Nu är vi kvitt. Jag börjar om.

Who's gonna save the world the world tonight?


Spännande saker som händer just nu är att världen ska gå under imorgon. Jag antar att det inte finns så mycket jag kan göra åt saken. Har pantat flaskor och burkar, nu kan jag nog bara hoppas på det bästa.
Men tänk om nu världen inte skulle gå under! en massa människor kanske just idag skriver kärleksförklaringar, berättar sina djupaste hemligheter eller liksom för att lätta på sitt samvete berättar om den där gången man råkade förstöra porslinsfiguren där hemma och sedan gömde den i någon blomkruka. Eller kanske "jag har varit otrogen.", "Jag tog en godis utan att fråga" eller "Det var faktiskt jag som började". Dåliga förslag, men ja, ni vet vad jag menar.
Men om världen inte går under just imorgon.. kommer alla då på söndag säga; aaaa fast jag skojade bara....typ.. ?
Talesättet, live as if there is no tomorrow fick liksom en helt ny innebörd.

Idag har jag förövrigt skrivit nationella prov i Matte C. Det var långtråkigt trots att jag var snabb som attan och lämnade klassrummet en halvtimme tidigare än alla andra.
Just nu sitter jag i Bjärnum. På söndag åker jag till Jönköping, tyligen, för att göra säsongens första tävling. Fast saken är den att jag egentligen inte ska vara i tävlingsform än, ni friidrottare vet säkert var jag menar. Den riktiga tävlingssäsongen börjar inte förrän den 11 Juni. Men det ska bli kul ändå.


You don't need to hide my friend, for I am just like you


Det var cirka 15 dagar sen sist och jag antar att ni, mina tappra läsare, förtjänar en saftig uppdatering. Men för att göra världen lite lättare för de personer som redan har hört historien om Spanien och sånt, så tänker jag börja med att summera de två senaste dagarna, alltså de dagar jag har spenderat i Sverige.
Jag har under dessa dagar hunnit med ganska många bra saker. Här kommer en lista
Bra saker som jag gjort;
1; Klippt luggen!
Jag kan således glädja er med att man nu återigen kan se mina ögon. Hoppas det uppskattas! Klippningen var dessutom gratis, ja det finns snälla människor i den här världen. Fast egentligen var det inte mer än rätt då den förra klippningen kostade 500 riksdaler! ja hujedamej! Hur som helst är jag nöjd och nu kan ni fnissa åt att frissören hette Roland (hihi)
2; Köpt en långklänning.
Det här skulle egentligen varit en bra lösning då jag ville dölja mina ack så vita ben. Dock är inte detta längre något problem, men aavafan, jag gillar ju den. Jag känner mig somrig och fin.
3; Köpt en ny väska
Detta var egentligen ganska onödigt gjort eftersom jag redan har väskor så det räcker och blir över. Men jag kunde helt enkelt inte hålla fingrarna i styr. Så fort jag hade smekt väskan med handen så var det försent, jag var såld! och väskan likaså. Ja fast det gör faktiskt inte så mycket, den kostade bara 130 spänn.
(scrolla ner en bit så kan du se bild på både väska och klänning.)


Nu, mina goda vänner, kommer historien om Spanien. Åååh, är den inte efterlängtad så säg? (OBS! lite ironi)
Ja resan gick bra och jag är bevisligen en mästare på att packa då jag precis lyckades packa 19kg. (över 20kg=övervikt och 50kr/kg). Nerja hette staden eller byn jag är inte säker och det var vackert värre. I vår trupp på sju aktiva hade vi med oss celebert besök av Linus Thörnblad ( http://sv.wikipedia.org/wiki/Linus_Th%C3%B6rnblad ). Detta var spännande på många sätt. Först och främst för att han berättade mycket om sin egen kärriär vilket var väldigt inspirerande. Men också för att han helt enkelt var en rolig person, ja se där ja.
Förresten var de andra som var med på lägret minst lika spännande och roliga, trots att dessa inte har en lika saftig meritlista.
Hur som helst...Vi bodde i två lägenheter varpå vår låg tio meter från poolen. Detta uppskattades!
Först var stämningen en aning stel i vår lilla grupp men efter sisådär tre dagar släppte allt och de interna skämten började flöda. Vi besökte en pizzeria med, enligt vår tränare, världens godaste pizza. Faktum är att jag inte minns mycket av pizzan då utsikten var så förbannat vacker att jag hade svårt att koncentrera mig på något annat. Fast bredvid mig satt Cedric och pruttade, JA! DET ÄR SANT! detta sänkte ju mysfaktorn en gnutta. Pojkar pruttar för mycket! (förresten, det heter inte fisa, det heter prutta för fan!)
Ojojoj, vad hände mer? ja vi tränade såklart och det gick utomordentligt bra! Vi solade, lite för mycket enligt coach, och käkade världens puligaste buffé, där jag för första gången åt grodlår, bläckfisk och sushi. På kvällarna strosade vi runt på stan eller satt och mös i lägenheten.
Ja, nu har jag säkert missat en massa trevliga anektdoter men så får det vara. Livet är hårt mina vänner.
Just det! jag har inte blivit brun, jag har fått en FIN FÄRG! som passar mig. okej!

(jag har laddat upp cirka 100 bilder från lägret på facebook, ta en titt vettja!)



Överstökigt rum, jag vet. det blir så ibland.

They only want you when you're seventeen, when you're twenty-one you're no fun.


Igår blev det fest i lägenheten. Ja en överraskningsfest till och med, inte för mig men för Susanna och Maria. Jag spenderade därför hela förmiddagen åt att lura runt Susanna på stan samtidigt som Marcus gjorde samma sak med Maria och trots en hel del bakslag lyckades jag grundlura Sanna och kände mig förbannat nöjd. I lägenheten hade Natalie fixat med dekorationer, mat och gäster. Det blev väldigt lyckat.
Det var ju som ni säkert märkte tisdag igår och därför blev det ingen utgång för 18 åringarna (dessutom fyller inte Sanna år förrän på fredag), så istället drog vi bort till Värnhem och spelade Laserdome.
Jag är dålig på Laserdome, faktistk! jag tyckte själv att jag var för jäkla bra men poängtabellen visade motsatsen. Jag var sämst! trots att jag verkligen levde mig in i rollen, på någon sekund blev jag till en tvättäkta soldat vilket ledde till kramp i benen, svordomar och svettsvettsvett!

Sanna har satt griller i huvuvdet på mig. Säger att man SKA ha godis på planet. Jag ska bara köpa lite fast jag kommer köpa mycket. Men det är hennes fel. faktiskt.


I just sit around and wait to even feel something


Jag åkte till Lund en aning försent, missade det mesta som Lund hade att erbjuda. Blev lite depp så lullade runt på stan och stämningen höjdes. Sprang på nya människor och hittade tillbaks igen. Snurrade runt Lund ett tag, mest på gatorna, har man inte fyllt 18 år så. Körde idrottarN-style och hade trevligt och fnissigt ändå.
Tog tåget hem till Malmö och det blev någon slags efterfest i lägenheten. Lite gitarrspelande och sånt därefter kom hungern ifatt oss. Det blev mat på BK med Cedric och Susanna. Lagom mycket knas och fniss, följt av fyrabussen hem och sängen dirr. (OBS prövar ordet dirr)




RSS 2.0