Inte som att jag inte bryr mig om dig längre. Men jag har lärt mig vad som är bättre och vad som är sämre.Den där extra timmen vi fick, den gjorde liksom en redan lång natt längre och ironiskt nog kändes den som ett slöseri av tid. Jag somnade sent. riktigt sent. Vilket resulterat i huvudvärk. Fast det är okej, jag har ju lov!
Jag tog alltså tåget hem till Porrarp idag. Inget märkvärdigt egentligen. Blev förvånad över hur många smålänningar som faktiskt KÖPT reserverade platser. Det är äckligt när man måste flytta sig då man äntligen fått sittplats. ÄCKLIGT!
Jag vet att jag sa att jag skulle bloggpausa och tro mig mina vänner. Jag kommer pausa! fram tills...ja, kanske hela veckan. Buhu? Ni kommer få längta. åhå! #igotthepower!
Förresten är det nog bara dumt om jag bloggar under lovet. Inte för att jag inte kommer göra något utan för er som inte har lov. Ni som tappert jobbar vidare och allt det där. Att blogga om min ledighet vore liksom lite som om jag skulle skriva #justsaying hela tiden och du var stum. Inte så kul. helt enkelt.


Är du rädd? Är det så, du är rädd?

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

Klockan är 02:37. Här kommer ett trasigt inlägg.

HEYHEY! fantiiiiiastisk greeey här! SUSANNA!
Nu började ju inlägget väldigt festligt, det kommer bli svårt att bibehålla denna festlighet i resten av inlägget. För idag gjorde jag det, det tråkigaste och drygaste provet evaah. Och är det inte alltid så på prov att där är någon, någon som ska andas för högt! någon som efter en förbannat lång och tydlig förklaring ändå lyckas skriva fel och någon som börjar panikhosta mitt under provet.
En annan som ofta panikhostar nu för tiden är Sussie. (hennekanmanminsannläsaominästanallaminainlägg) Förutom att spendera äckligt lång tid på espresso house så gick vi även på bio. En lugn och kramgo lördag kan man säga.
Är i övrigt lite trött på mig själv och allt sånt. Blir kanske en bloggpaus. key.

och just det! fiskar är för jävla konstiga.


Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp


Jag trycker tillbaks så gott jag kan. Jag håller mig upprätt i din famn.


Just nu ser ut lite såhär. Jag sitter i soffan. Har precis slevat i mig lite mexicansksoppa. Några lägenheter bort hålls det barnkalas. Eller jag tror det i alla fall, på dörren hänger det färgglada ballonger. Rumskompisen är iväg på festligheter medan jag själv laddar upp inför högskoleprovet imorgon. Jag gillar att säga det, högskoleprov. Tungt!
Fast också inte. Jag har varken pluggat eller förberett mig så värst mycket. Jag antar att jag gör det mest bara för sakens skull, för att kolla läget och lite sånt.
Dagen har varit bra. I princip alla är på bra humör, till och med min svensklärare som ärligt talat har varit vrång och otrevligt i två veckor nu! Detta är ju inte så konstigt egentligen. Höstlovet rullar in och ja! det känns för jäkla bra. Dessutom drog jag idag på mig världens mysigaste, kramigaste och mest fulsnygga tröja evaah! (närmansägervärldensmenarmanförståssinteVÄRLDENS!) och jag kände, när jag gick där bland löven, att hösten ändå är ganska trevlig ibland. Så länge man slipper frysa näsan av sig! Amen to dat!
För nånting har stannat för oss två.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.


Jag vet mina vänner, jag vet! Blogginläggen regnar in. Senast igår trillade det ju in två stycken. Inte illa pinkat. På tal om det så tyckte vår standin psykologilärare att ordet kissnödig var otroligt festligt. Jag blev förvirrad, förstod inte konceptet och uppskattade helt enkelt inte den smala humorn.
Allt som oftast uppskattar jag inte heller matteprov fast idag så var det faktiskt helt okej. Endast 6 frågor och fingers crossed att jag knep ett G.
På min fritid är jag glömsk och ser fram emot att åka hem. Inte för att Malmö är pest och pina utan för att hem innebär lätt träningsvecka och honungsmackor. Det är det lilla i livet, tappra läsare! det lilla!
Förresten tror Sussie att jag bara har fyra läsare här på bloggen. Men kom igen! både ni och jag vet ju att vi är fler än så. Am I right? I'm right! right?

..och för er som tycker att det där med att läsa är liiiiite för tungt..
Här kommer några bilder som man liksom vill pussa lite extra på. Så glada människor. mums!Färglös som en tår blir jag utan dina andetag

It seems as though i missed my shot. Ore maybe I just dodged the bullet.


Det finns många fördelar med att ha en hemtelefon. Det är billigare osv (observeraattjagendastkundekommapådennafördelen). MEN! det finns en nackdel, en nackdel som jag har lyckats undvika. typ. Lite då och då ringer det telefonförsäljare. Vi vet ju alla hur KUL dom är. Jag försöker ändå använda min "snälla röst". Här kommer det fina i kråksången! min "snälla röst" låter tydligen som ett litet barns. Jag väljer att spela på det. De frågar alltid om min mamma eller pappa är hemma (detärdomjuinte) och om de frågar om det finns någon vuxen hemma svarar jag enkelt, nej. Då blir oftast telefonförsäljaren lite irriterad, suckar och vi lägger på. Positivt för dig som är pojke och inte kommit i målbrottet än. (tummenupp!)
Lite grejen med att precis ha fyllt 18 är ju att du fortfarande kan spela 17års-kortet. Ni vet. Om du inte är en såndär som växteupplitesnabbareänallaandra, det vill säga. Om du är väldigt liten för din ålder kan du ju även spela 15års-kortet och åka på barnbiljett till Danmark (trorjag). Vet inte om du ska se det som något positivt efter du fyllt 18 dock..

Oj, här blev det ett helt inlägg om telefonförsäljare och 18 åringar. Det finns oftast bara en anledning till att jag bloggar om nonsens. Jag har prov imorgon. Eller så ÄR jag bara SÅ patetisk. Ni får tro på vad ni vill.

(Jag bad sussie ta bilder på mig idag när jag stod i regnet. Dom blev dåliga. Det var mitt fel. Jag har inte det )

Blås inte luft i min ballong om du inte vågar följa med till himmelen.


Nu var det ett tag sen jag bloggade sist. Det finns egentligen ingen vettig förklaring till varför det varit så tomt här. Livet kom väl emellan. Jag väntar på att någon slags skrivarlust ska infinna sig, men nej. I söndags var pappa här och hälsade på. Det var trevligt.
Just nu sitter jag och väntar på att skolan ska börja. Det mesta är mellanmjölk just nu. Inget händer, allt liksom bara är, som det är. Igår gick jag runt i stan en runda. Utan pengar är det trevligaste man kan göra att bara prova kläder. Det gjorde jag. Sånt som jag VET att jag aldrig kommer köpa ändå. Lite som att klä ut sig kan man säga.
När jag blev trött men ändå inte vill gå hem satte jag mig på H&Msomklädningsrumsgolv, tog fulbilder, åt (lite) godis och funderade. Tills jag insåg att utanför stod det en massa folk och köade, jag reste mig och gick hem.
Så bloggen det blir inte mycket festligare än såhär just nu. Ska försöka bättra mig.

Här snear jag på livet.


Ett snedsteg av förlåt som jag förlät


Ibland är man glad och ibland är man ledsen. Ibland kan man vara både glad och ledsen på en gång. Kan det till och med vara roligt att vara ledsen?
JAA! Idag är jag dålig på att inleda inlägg. Ni som känner igen ovanstående kan få en litenklapppåaxeln och förstår då också kopplingen när jag berättar att jag förmodligen glider in på klubben imorgon. typ.
Jag vet att jag ofta klagar över det faktum att jag inte har så mycket festligt att berätta om. Idag har jag det. Susanna tatuerade sig idag. (Slänger nog upp ett foto här så fort hon tillåter mig att fotografera henne.) Händelsen var spännande på många vis. Delvis för att det var festligt att se hur nervös hon var men också hur nervös jag blev.
Jag förstår inte bloggen. Jag minns inte vad jag har gjort idag. synd.  
En fika hann jag i alla fall också med idag. Det var trevligt.

Lite ofestligt inlägg. Här kommer ett skämt;
"Gud var alltså bodybuilder på Adam & Evas tid?" klavertrampet


Inga toner kan förklara hur jag mår

Jag lovar att vara verkligare och jag lovar detta verkligen.


Gårdagen blev annorlunda. Den började dock som vanligt med träning, skola och allt vad det innebär. Som vanligt spenderade jag eftermiddagen med Sussie på Espresso House. Det har vid det här laget blivit en mysig vana som liksom göra regniga tisdagar aningen festligare.
Något som definitivt gör regninga tisdagar festligare är när Natalies två Varbergs kompisar lite spontant rullar in i Mamlö. Pojkarna var musikaliska och mitt rum blev därför poppis. Gitarr och Piano användes flitigt, jag fnissade, mycket! och Natalie ursäktade deras knas. De lämnade lägenheten vid åtta imorse och även fast jag själv inte behövde gå upp förrän klockan tio så är jag för tillfället äckligt trött. Kan någon träna åt mig idag?You don't want me you just like the attention


Asså sjuuuuuuuuuukt så mycket loueyblogg ni får nu för tiden! Glada leeesare hoppas jag.
Okej sjukaste grejen hände precis! (ja!jagöverdriver!) Skulle laga kyckling, (Stinas-omnågonundrade) och sätter på ugnen. Sätter mig i mitt rum och väntar på att ugnen ska bli varm nog (200°C-omnågonundrade). Jag reser mig och går in i köken, just då klickar ugnen, 200°C. Hej! jagharvärstatajmingenidag!!
Livet är annars lagom festligt just nu, jag klagar inte. Jag sprang bra på träningen idag och är så där flummigt trött hela tiden. Skämten är på låg nivå och pratar du med mig så är chansen stor att jag inte lyssnar. 

På Möllan kan man sitta och mysa en fredagskväll. tydligen.


I´m not your toy!

This isn't another girl meets boy.

Jag blev använd en gång mest på skämt


Vid det här laget har ni väl vant er vid att blogginläggen trillar in dagligen. Dessvärre inte igår. Varför? jag var nog för trött. Det hände mycket igår, egentligen. Fast allt var liksom ingenting. Jag gjorde vanliga grejer men lyckades hålla mig sysselsatt hela dagen och gjorde det, om jag får ta mig friheten att skryta lite, med bravur. faktiskt.
Nej något så där extra festligt har jag inte att blogga om. Önskar att jag hade det. Lite äventyr såhär under helgen är ju aldrig fel. Idag åkte jag till pappa. Pratade med honom och storebror en del. Det var trevligt och välbehövt.
Åh! vilket platt blogginlägg! jag ville bara mata er mina hunriga bloggläsare!
Ni kan ju läsa här istället http://kaptenboelja.blogg.se/

Oh happy days! och sånt.Här står jag och spricker, Så svara din jävel. Ge mig ett ja eller ett nej.


Bloggade jag om Lasse Winnerbäck igår? JA! det gjorde jag tamigfan. Gjorde Siesta sitt första bandsläpp idag? Ja. Var Lars med? Selfklart! Jag tänker ta tillfället i akt och kalla mig själv synsk. Måste vara så.
På övrigtlistan står det för dagen svenskaplugg. Är jag awesome på det? inte just nu, om jag ska vara ärlig och så. Jag lyssnar hellre på popmusik, viftar lite med händerna när det svänger som mest (nivetjuhurjaggör) och ser när solen trillar ner. Aaaaight!
På min fritid är jag inne i stan i en timme. Idag i alla fall...eh..äh..

Tror att ni gillar bilder. Här kan ni se hur trött jag är på plugg. Lov? eeeh ja tack!


..eller ta och skjut mig.

Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör.


Det har blivit höst och även fast solen sken idag så får jag känslan av att det nog var den sista dagen. Nu ärre halsduk som gäller och ska jag köpa kläder ska det vara koftor och tjocka tjöjor! Med hösten kommer även Lars Winnerbäck. Alltid. Så är det bara. Hade glömt hur bra han är. Hur fin han är. Han också.
Min pappa är också fin. Han fyller år idag. Grattis på dig. Jag firade ju honom lite i förväg i måndags men får se till att träffa honom i helgen också.
I övrigt är det fint. Riktigt fint faktist. Vet inte varför. Hade svårt att somna inatt, låg och filosoferade. Jag skyller på fullmånen, fast kanske har jag bara mycket att fundelisera över. Inget fel i det.
Skolfotot idag var fär jäkla roligt. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde. Det blev någon slags planking. Jag låg på ett bord, Natalie låg över mig, Henrik var en pumpa..ja ni vet. hmhm. Det blev nog bra.

Här är en ful fisk.


Nej det var två.

Jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.

Jag har sett dig falla i så många andras famnar


Håkan Hellström säger, "Då förstår dom att man är en idiot. En helt vanlig idiot.." Han är fin, Håkan. Förbannat fin. Lite svårt att beskriva utan att låta så där flummigt halvfanatiskt kär i honom. Senast i fredags åkte jag nattbussen hem och sjöng Håkan för Sussie. Helgen innan sjöng jag mig hes till honom och i somras grät jag mig tom.
Det låter så flummigt. Så typsikt 18 år. Jag vet inte. Men ni som vet, ni vet vad jag menar.
Annars har dagen varit bra. Lite stressig och så. Men det ordnar upp sig. Imorgon ska vi ta skolfoto, det sista! och vi beställer studentmössor. Det närmar sig mina vänner! med stormsteg. Fint ärre! som smör.
Det har ju varit lite tomt med bilder här på senaste. Det fixar jag.
och!! jag drack en vanlig Cola idag. Händer typ aldrig. Behövde blogga om det.

Jag märker att det mest blev en massa bilder på mig själv. Men jag finns alltid i närheten. Lev with it.Innan morgonen är ny. Låt oss fly.
Will you tell me once again, how we're gonna be just friends?


Idag har varit en sån där, jag-kommer-njuta-av-allt-idag-för-annars-orkar-jag-ta-mig-fan-ingenting! och meow vad soft det har varit. Allt! ja om man räknar bort cyklingen hem i regn och rusk. Men äh! jag tänker faktiskt vara så hurtig och säga att även den var ganska fin. Träningen rullade på, jobbigt, men jag gjorde bra ifrån mig.
Efter träningen åkte jag återigen till Nobeltorget, ni minns väl att jag var där förra veckan(?). Ja i alla fall! Vi firade far min och det bjöds på mat. Ja, det blev liksom dagens höjdpunkt. Maten var så förbannat god och sällskapet så där lagom trötta och mysiga.
Religionsplugg blev det lite av. Otroligt lite av. Fast jag klarar mig. Om gud vill, står det. Vi kör på det.


And if you do me right. I'm gonna do right by you.

Hur kan dom tro på evig kärlek? hur kan dom tro på den nu..


Kärlek tycks fallera runt om mig, lite överallt. Överskriften säger väl det mesta.
Tänker ta en dusch. Gå till ICA. Plugga. Sluta skriva på det här ofestliga inlägget.


Annars är allt fint. Planerar en grej. Kommer inte berätta förrän den är klar. mhm.

You better run, you better out run my gun.


Det är helg. Inte så mycket att blogga om. Sussie har varit här. Vid det här laget är väl ingen förvånad. Vi hade en trevlig kväll, lugn men trevlig. Idag cyklade vi en jäkla massa och tittade på squash. Det var också trevligt.
Jajajaj, har inget vettigt att skriva om.Vi verkar leva på samma planet, men vi lever knappast i samma världar.


Det är torsdag, det vet ni om. Jag har tagit ett bad och tänker spendera resten av dagen i soffan. Kanske tar jag mig i kragen, tvättar lite, städar lite och sånt. Fast helst sitter jag kvar här.
(några timmar senare) Jag tog mig i kragen. Tvättade, sorterade och allt det där. Lägenheten är ändå fruktansvärt stökig! men av en bra anledning. Sen kände jag mig jäkligt trött på garderoben, inga pengar så jag klippte lite och heyhey! lite nya outfits. Annars är jag ganska trött på mig själv.  Kanske på grund av det där med garderoben, hoppas det blir bättre nurrå.
Vännerna är trevliga. Vissa har dåliga dagar men hey, vem har inte det?. Andra kramar mig som aldrig förr och Susanna övertalar mig till en massa grejs.
Imorgon tar jag nog tag i resten av lägenheten. Fan vad jag uppför mig.

Kan någon komma hit så att jag kan fotografera lite!! #tröttpåmigsjälv!

Jag ljög och låtsades som ingenting.


Denna dagen, hm.. vet inte vart jag ska börja. Det känns som om jag har gjort så otroligt mycket. Jag utnyttjade min sovmorgon till fullo vilket resulterade i att jag nästan kom försent till skolan då jag självklart sovit på tok för länge. Lektionerna var apsoft och lunchen blev en pastasallad med norrmannen.
Jag hade därefter några timmar att döda i stan. Under de senaste veckorna har det blivit lite av en veckorutin att fika med Sussie på tisdagar. Så även denna. Det blev en lång runda i stan. Men då ingen av oss har så mycket pengar för tillfället så blev det ingen shopping. Ja se bloggen! jag har gått och blivit....vad kallar man det? motsatsen till shopaholic..
Sedan tog jag bussen till Nobeltorget, pampingt som det låter visade det sig att det endast var en liten gräsplätt. Jag blev besviken. Vid Nobeltorget bor min bror. Vi pratade namn (jag ska ju snart ska bli faster, har ni glömt det?) och en massa annat. Det var otroligt mysigt och skönt att prata med dom. Lägenheten är fin och jag märkte hur lika vi är ibland, jag och min bror. Sånt gillar jag.
I övrigt tycks jag vara den enda som vågar erkänna att uppbyggnaden inte är så värst rolig. Allt gör ont. Att hoppa tresteg är så förbannat mycket roligare. fuck it.

Jag borde gjort och gjort det ogjort.


Ofta att han inte var en tillräcklig människa.


Kära bloggläsare. Ni tycks vara som mest aktiva på söndagar. Inget bättre för er måhända? Men jag är ihärdig. Det blir ett inlägg idag också.
Idag började träningen, uppbyggnaden, jag ni vet. Tvi faen! Benen vek sig. TränarN frågade "är det inte skönt att få springa lite?". NEJ!, sa jag och sen sprang vi lite till.
Jag inser nu att jag faktiskt inte har så mycket mer att blogga om. Jag är i övrigt ganska trött. Somnar till lite här och var. Imorgon har vi inte träning och jag ska försöka ta en titt på brorsans nya lägenhet.

(Tänkte lägga upp en bild här, men äh! ni vet ju hur jag ser ut.)

Var försiktig du har mitt liv i din hand


Det har varit en annorlunda helg, som är svår att summera. Det började med en chill födelsedagsmiddag som blev aningen ochill ut på småtimmarna. Men det var trevligt.
Dagen efter bjöd på en otrolig trötthet och i lägenheten sprang det runt en hel drös flickor. Halvt klara, en aning irriterade och huvudvärken infann sig. Jag tog mig så småningom i kragen. Slog mig fram till spegeln och efter ett tag var jag återigen på gott humör.
Timmarna efter körde jag mest mitt eget race, delade ut klubbor och tror att det uppskattades. Slagthuset var fyllt med trevliga vänner och jag lyckades även träffa några nya. Natten slutade inte på topp. Skratten blandades med gråt och jag var förvirrad (ärnogdetfortfarande). Men annars ärre fint. dumt att klaga. Håkan Hellström går som en röd tråd genom hela helgen.Akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan

RSS 2.0