In your arms I glow like a rainbow


Det går bra nu. Det gör faktistk det! Jag ska äntligen få var DJ med Oregonz! den sjätte april spelar vi skivor på SWEAT i linköping och jag är otroligt bananpepp! Vi tänker vara en djungel, på riktigt!! Frukter, fjädrar, lejon, tigrar YOU NAME IT! allt ska vi ha! och den röda tråden som liksom binder samman hela kalaset är djungeltrumman (och kärlek). Nu är det ju lite oturligt så att de flesta av er, mina kära läsare, bor i den södra delen av landet. Ja och du Josefin, som bor tokigt långt norrut dårrå. Så det blir nog svårt för er att pallra sig dit. MEN! ni kan peppa oss på facebook och lyssna på våra låtar via soundcloud såklart! KOM IGEN NU!
I övrigt så är det fortfarande skolan och jobbsökande som tar upp min tid. Jag köper nya cerat, nästan som en hobby och på listan över saker som jag vill ha så är det pengar, massor av pengar! inte för att köpa nya cerat, gosh no! nej för jag vill ha en skateboard, därför. Kanske blir det en perfekt studentpresent. Jag vill ha en med pandor på. helst. annars nöjer jag mig med kramar. Det är också bra. precis som pandor.

ojoj! kolla på mig! satan vad jag bloggar. yeye!
och en BILD! yo!



Som ett krig vi älskar i en värld vi hatar


Det är mysigt att bara göra ingenting, jo visst! men inte idag. Efter flera tröjbyten sitter jag nu missnöjd med mitt klädval i sängen och bestämmer mig för att göra detta. Jag försöker vara en livsnjutare, göra bra saker, som att städa, promenera medans solen går ner, träna och söka jobb. Det där sista kanske inte kan listas under kategorin livsnjutare men ändå. Det är så tråkigt.
Jag har i princip ordnat allt inför studenten och gjorde det i effektivitetens tecken igår. Prov har vi också mycket av.. NÄ! nu får det räcka. slut på tråkiga anekdoter från mitt faktist väldigt trivsamma liv! Saken är bara den att jag egentligen inte har så mycket att skriva om. Det är festivalerna i sommar som lockar. Det är studenten alla pratar om. Det är träningen som gör mig trött, och saknaden som gör ont. Men ändå, jag rullar på. Så som man måste.


Det är djugelns lag min vän


Jag har sökt hela veckan ut och nu är veckan nästan slut! och jag har hittat alla svaren.


Nu är det vår. Jag tänker mig att det nog kommer blir lite festligare då. Lite fler leenden att möta och kanske fler äventyr att uppleva. Jag kan inte lova något. Men vi gör ett försök. Kanske finns det inte någon kvar. Kanske kommer ni aldrig tillbaks. Men bloggläsare. även de bästa tar ibland en bloggpaus.
Vad som har hänt i mitt liv hittils känns ganska orelevant. Jag har levt. Enkelt och lyckligt. Men nämnvärt är att projekt OREGONZ går framåt och det finns en hel del nya remixer uppe.
Jag och pojken från Linköping har träffat Mash Up International och dansat på scen med dessa för att sedan få följa med på efterfest. Vilka är dessa dudes? you ask. Jo  Veronica Maggio – Jag kommer - Mash Up International Remix Det var cool! och jag var starstruck!
Annars är det mest studentgrejen som spökar i mitt nu relativt stressiga liv. Klänning hit och klänning dit. Jag hör liksom inte riktigt hemma i en balklänning. Den ytterst lilla coolhet som jag tycker att jag lyckats spara ihop tycks falla bort och jag står naket påklädd i en marinblå klänning. Jag tar mig själv i kragen, lägger undan den, sparar den och går hem. Sommarjobb ska man också ha. För annars blir det inget bra. av allt.

och bilderna var på andra datorn, fasen!


RSS 2.0