Mina tankar kladdar ner dig, mina händer torkar av.


Det blev en spännande torsdag minsann. Planen var att jag skulle åka hem och sova men planerna ändrades när Natalie sa "Vi kan väll åka till Lund!" För se jag älskar Lund! på alla sätt och vis.
Vi satte oss på bussen tackade gud för sommarkort och begav oss mot centralen och Lund. Saken vara bara den att Natalie inte älskar Lund lika mycket som jag gör. Hon började därför föreslå nya städer att åka till, förslag som Ystad och Landskrona kom upp men jag dissade dom direkt. Med all rätt!
Sen föreslog hon Helsingborg och då slog det mig! Helsingborgsfestivalen! Upp me Iphonen Iffe för att kolla datum med mera och ja Helsingborg blev det.
Vi gjorde sånt man brukar göra på festivaler förutom att gå på bajamaja, för nej! det kostade minsann 5kr! Rix FM var där och ställde till mig ståhej. Inte riktigt min grej! Men jag dansade på ändå och hade allmänt trevligt.
Natalie ville utforska Helsingborg och drog med mig på en busstur med helsingborgs buss nummer fem. För femman går alltid hem, alltid!! Förutom i torsdags. Vi åkte till ingenstans och tillbaka.
Vi fick även se Malmös första ägare av en Iphone4, magiskt!


..och jag säger baby, det finns en sak som alltid består.

!


Chattar med Navid Modiri på facebook och är så kallat starstruck.
Känner mig lite cool också.

Coach!


Intressant träning.
Morgan förklarar och ger tips om tresteget. Sen frågar han; "Förstår du vad jag menar?"
Jag svarar; "Ja, eller det är som om jag har ett tal som jag vet hur jag ska ställa upp. Nu måste jag bara få rätt på siffrorna."
Morgan svarar i sin tur med; "Jag vet inte vad som är sjukast, att jag förstår vad du menar eller att du tänker som du gör"


Riv mig resolut.


Gårdagen var även den en bra dag. Träningen gick bra och efter det drog jag in till stan med en hel drös folk. Effektivitet var nyckelordet då vi kom till rean ganska sent, jag hann ändå köpa en del fina grejer på weekday. Nu är pengarna slut, slut så slut, så slut! Aja, idag beger jag mig hem igen. tror jag.


StorebrorI've been looking at the sky 'cause it's making me high.


Min köttiga dag;
Jag gick upp, drog på mig tightsen och begav mig för att styrketräna. Efter en hel del biffträning åkte jag hem och då var den äntligen dags för Carolina aka Klüftpotatitsen att hoppa längdkval och vilken längdkval sen! Jag satt och gömde mig bakom soffan, ja se! så spännane var det! och en finalplats är hon värd!

Sen fortsatte äventyret mot Hässleholm och hårsalongen. Jag lyckades gå in till fel frisör, ett pinsamt misstag måste jag säga. aja jag hamnade rätt tillslut.
Sen väntade optikern Ulf och nästa vecka ska jag pröva nya glasögon!
Därefter (shit det tar aldrig slut!) tog jag tåget till Malmö och mötte storebror Jojje med flickvän Amanda. Jojje och jag tog en fika och sen åkte han hem.
Vidare mot ICA för en ICAdejt med Natalie. Jag köpte en massa frukt som senare blev uppäten då tre hungriga idrottare joinade mig, Natalie och Susannanas hemma hos Nats för att titta på film late night.

Nu är jag hemma trött och glad.


HowlinPelleAlmqvist2.jpg image by Jejenn
'cause I'm back. Back in black!

Mitt liv blev bara en skamfläck i historien men den är min och jag vill slösa den på dig.


Idag kommer bli en köttig dag, en riktigt köttig dag. Dock inte så köttig att jag missar EM, nej! så får det inte bli.

Varberg är en spännande stad. Jag möttes först av världens fetaste coop sen tog Natalie ut mig på äventyr. Jag visste att jag var långt hemifrån när den här konversationen uppstod; L; "Oj! mycket folk! Är det festival eller? Vilken fest!" N; "Näee, det är lördag". Från den stunden visste jag att jag skulle gilla Varberg.
På kvällen träffade vi (äckliga) Boråsare och tittade på Arn. "HAHA!" tänker kanske du "titta på Arn, har ni inget liv eller?!" Men då kan jag kontra med att vi såg den på en superstor bildskärm ute på gräsmattan brevid havet. Lite coolare eller hur!? Väldigt mysigt iaf.

Okej jag ser nu att inlägget blev lite kluddigt. Det får ni leva med för nu startar mitt dagsäventyr.

Gör mästerligt! Va mästerlig!
Just det! detta har blivit en bloggmedmassabilderävenegobildersblogg. Live with it!

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer!


Imorgon åker jag till Varberg. Var fucking berg!! Det känns ganska spännande!
Oh! och jag har köpt en systemkamera idag, det känns kanonbra!
Jag har även tränat med Josefin idag, jag fick en bok och vilken bok sen. Äntligen kommer jag få svar på alla mina absurda funeringar och frågor.
En bra dag alltså.


You know what? I'm alright 'cause I'm the star now, in a movie that's about me.


Det är nog dags nu. Dags för mig att berätta om mina äventyr på Färöarna.
Jag fick pröva på en hel del som tex att hoppa tresteg i 12 m/s medvind, klättra upp på ett fjäll, prata danska, rida islandshest och att leva med Jakob, Natalie och Sofie i 6 dagar.
Jag lärde mig också en del som tex att Sofie har en konstig relation till rör, att Jakob tror att färöare pratar finska, att jag skrattar roligt och att färöare gillar när man skojar om deras får.

What else? Jo, 1993 är det roligaste man kan säga på danska!
Och! det är deppigt när man märker att filmen man laddat ner är på franska och inte engelska.
Men också, Jakob pratar i sömnen, Sofie bäddar om i sömnen och jag får enorma ryck i sömnen. Vad kan vi lära oss av detta? Det är synd om Natalie och vår femte rumskamrat!
..och Randi är det roligaste namnet som finns. (efter Wombawomba)

fniss! här kommer lite bilder.

Är du sann eller falsk, offer eller tyrann


Bevisligen tycker jag om secondhand. Bevisligen eftersom jag idag har köpt två plagg på secondhand, ack vilka fynd! Nu är jag ju inte den som brukar fota mina grejer och sedan lägga upp bilderna på bloggen...så vi fortsätter nog med det.
Jag fick träffa Elin och Josefin idag, som förövrigt också gillar secondhand. Ja och Josefin ska flytta till Borlänge och hennes hand skakar efter mycket shopping.

Imorgon åker jag till Färöarna. Färöarna!!!!? tänker du nog, ja och om du är cool lägger du kanske till något i stil med "Say whaaaat!?"
Men det är sant, jag ska till kalla, blåsiga, regninga färöarna och hör och häpna; för att tävla!!
Det ska bli otroligt spännande! Mest för att jag menar det är ju Färöarna!!! men också för att det ska bli spännande att se om Jakob kommer i tid till tåget imorgon.

fina påsar


Kom så får du hårt godis.


Ja man kan väl säga att jag inte har varit så aktiv här på bloggen.
But I am here now!
Jag har hunnit få min första lön, saftigt! Jag har även varit i Helsingborg och tävlat, lite mindre safigt men desto hetare! Nej men for real! what's up med vädret! Awesome ju!
Idag höll jag därimot på att smälta bort på träningen, mindre awesome.
Tävlingen gick bra och det var trevligt, som alltid, att träffa härligt friidrottskompanjoner.

Jag försökte även fixa punkan på min cykel idag, jag kom halvvägs till cykelpumpen när jag blev attackerad av ankor (några vet nog redan om min fobi för fåglar). Jag såg detta som ett dåligt tecken. Dessutom höll jag på att svettas ihjäl och Maria svarade inte när jag ringde henne!
Jag återvände hem, trött, svettig, besegrad och en aning deppig.
När jag sedan börjar närma mig lägenheten märker jag att cykeldäcket är totalt deformerat! Otroligt deppigt! Min mästerliga plan blev till failure! Ack!

godnatt!!

Jag säger Baby det finns en sak som alltid består.


Här kommer en uppdatering!
Och nej! inte om helgen och alla ävenyr den medförde, utan dagens arbeten på sommarjobbet aka Johansson design! "Åh, vad kul!" tänker kanske du ironiskt för dig själv. Här kommer det i alla fall!

Jag brukade nämligen jobba på avdelningen som kallas montering. Man kan väll säga att det är den lite coolare avdelningen eftersom medelåldern där tycks vara lägst och medelIQ högst.
Hur som helst! Idag blev jag förflyttad till en ny avdelning, vi kan kalla den för "Symaskinsland". Ett konstigt ställe vill jag påstå. Kvinnor bär pojkfrisyrer och det är inne med sandaler, ja alltså sånna med kardborreband och konstig sula.
Symaskinskvinnorna var en aning annorlunda från Monteringsgrabborna (OBS även Shukrije!). De frågade mig om jag hade sovit gott och berättade att om jag fick ont i ryggen så var det okej att ta en paus. SOFT!!!
Jag blev sedan tilldelad en symaskin och här kommer en ny intressant sak, symaskinen hette Mauser Spezial. (inget konstigt alls!) och det roliga var att symaskinen var lika farlig och aggressiv som den låter. Lite som en tyskbodybuildar kvinna med ett ögonbryn kan man säga. Jag lyckades i alla fall bemästra den vilket enligt mig säger ganska mycket om hur listig jag kan vara.
En annan intressant sak var att kvinnan som satt bakom mig faktiskt påminde om en tyskbodybuildar kvinna med ett ögonbryn. Fräck? mjaa, mest läskigt faktiskt.

Så även fast jag känner att jag endast blev tilldelad detta symaskinsjobb för att jag är en tjej (OBS! med bara G i syslöjd!) så känner jag mig glad och lyckligt lottad. Jag får sitta ner och ta pauser!
Symaskinsland är soft, jäkligt soft!

Nu har jag lyckats kladda saft på mina händer.
Bäst att dra.

Lonliness is better when you're not alone.


det pirrpirrpirrar i magen.
snart sprängs jag.
full fart!! (OBS två utropstecken för extra effekt)

don't look for me, 'cause I could be anywhere.

RSS 2.0